lördag 8 december 2012

Lördag morgon och kallt...snön är på väg :D:D:D

Äntligen :D Ska komma ner över låglandet i eftermiddag, snöar hårt uppe i bergen redan nu! Vi är i stort behov av snön här, torrt!!! Tänk Er torka på vintern....inget bra! :)

Gårdagen spenderades med joggingbyxor i soffan - inget handlande alls! Jag var helt slut, känner mig väldigt mycket piggare idag! Jag gjorde en shoppinglista, försökte lägga upp en plan för all julmat jag ska göra och när...Det som kan frysas gör jag imorgon! Bara några få saker som måste göras till vår stora julfest den dagen :) Perfekt!!!! All stress som kan plockas bort är bra för hälsan :) Skrev ner några recept jag lovat att fixa, kände att jag fick gjort alla såna måsten :) Sen tog jag Bode på en lång promenad, med koppel för första gången sen ryggen brakade ihop :) Han skötte sig ganska väl, förvånande!!! Vi var ute i ca 45 minuter, sen hem och duschade och gjorde mig i ordning inför kvällen! Kl 15.30 åkte vi härifrån - det var perfekt vi var på IKEA med gott om tid, vi fick ju dessutom smyga in bakvägen och fick riktigt bra platser ;) Fördel med att ha vart med och hjälpt till bakom kulisserna!! Jag fick även en fin Goodiebag från dom, en jättefin lykta, en söt Nalle som blev väldigt uppskattad (uppäten) av min hund, några kolor och en rabatt kupong på mat :) Väldigt fin gest! Swea Kören var höjdpunkten tyckte jag, dom är sååå duktiga!!! Julkänslan hoppar på en när man hör dom :) Maten var mycket bättre än förra året, tror det berodde på att dom dukade upp det i vanliga kö systemet istället för på ett bord :) Sen funkade ljudet kalas innan allt började - sen sket det sig fullkomligt :) Stackars Chris, han slet för att få det bra men i slutet var han som en bomb som höll på att explodera - förstår honom!

Vi åkte ifrån IKEA till The Fox & Hound, träffade Kish och tog ett par öl där innan vi åkte hem igen! Vi slängde oss på soffan och plöjde igenom 3 avsnitt av Mentalist :) Brad somnade först under det tredje ;)

Bode var duktig, jag gick upp och kissade kl 3.30 i natt - då var han redo för frukost redan ( han fick ju middag lite tidigt igår så....) Jag gick tillbaks o la mig, det gjorde han också...men kl 6.10 så stod han och buffade på mig, slickade på mig och var uppenbarligen utsvulten :D Så bara o gå upp och fixa :) Jag var impad trodde faktiskt han skulle väcka mig tidigare :D

Så nu har jag druckit kaffet och vaknat till i fred - snart dags att väcka make och hund, vi måste iväg på promenad och sen köpa gran innan Brad ska iväg och hjälpa Mike med lådor och sen Hottub :) Dom ändrade dag i och med att snöstormen ska komma in i eftermiddag!!! Så idag medans han gör det så blir det Mat och Öl affärerna för mig, åka och köpa kinesmaten också :) Så kan vi åka när han är tillbaks sen! Ser fram emot Paraden ikväll, speciellt om det snöar :D:D:D Ska ta massa bilder :)

Vi åker hem efter vi ätit och ska klä granen, sätta upp alla Brads läskiga Nutcrackers, lyssna på julmusik och dricka glögg :D Härlig Jul stämnings kväll!!

Nu ska jag resa på mig och göra nåt - Ha en fin Lördag (kväll)

Några bilder måste jag ju lägga in också!

Min fina Lykta
 

SWEA Kören :)

Hm...Vad som är kvar av min Nalle :D:D:D




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar