lördag 22 december 2012

Lördag morgon - Idag kommer dom :D

Så underbart ska det bli....:D Ska bara försöka kurera bort min förkylning och hosta på ett par timmar :D Äh, tur man har flu pills ;)

Så nu funderar jag på att lägga ut en varningstext som mamma sa, vad tycker ni om det???? Warning!!! If You do not have an understanding for language or that Google is not a perfect translator... eller är det bättre med en typ Anthony Bourdain: Warning this text may not be for everyone - a sense of Humor and/or language skills are needed :D What Do You think, Sisters in law, that reads my blog on a regular basis???? :)

Tack för era kommentarer både här och på Facebook - känns bra att få respons på man gjort nåt rätt :)

Så till min gårdag...

Mådde ju inte bra alls på morgonen så orkade ju inte göra nåt vettig innan jag åkte, skit! Jag pratade lite med båda mina killar som kommer idag :D Men annars fick jag inte gjort nåt.

Kom till Theresa och hon satt i soffan och sov...hittade en lapp från Nancy: In the shower, bad night and bad morning!! Ohoh....Diane skulle ju komma kl 12 så jag tänkte skit det här är ju inte bra alls...Jag gick ut och mötte Diane och vi gick in tillsammans, då hade Theresa vaknat och mötte oss - på strålande humör?!?! :D Hon hade haft så ont i foten på morgonen så dom hade fått ringa sjuksköterskan, som hade gett henne en "Walker" som en rullator men med bara 2 hjul...Inte poppis! Plus att sköterskan hade börjat prata om vad bra det var att hon hade skaffat hjälp, mig. Då hade hon börjat babbla om att det skulle hon ju minsann inte betala för igen...Men av nån anledning så tog hon inte ut detta på vare sig mig eller Diane!!

Theresa "hoppade" in i duschen och gjorde sig redo sen åkte vi till McDonalds för lite lunch, förbi senior center och hämtade schemat för Januari, sen drog vi iväg på en Roadtrip, kollade in olika hus i området!! Vi var inte tillbaks hemma förrän 15 tiden och då var hon pratglad och berättade om hela sitt liv för Diane...Ingen tupplur igår alls! Vi avslutade i köket och vi babblade på om allt möjligt, Theresa var i högform! När jag gick så visste hon ju att jag skulle vara ledig i ett par veckor...Hon sa jag hoppas du kommer tillbaks och gav mig en kram :) Så det var ju ett bra avslut på denna galna vecka med himmel o helvete :D

Jag kom hem vid närmre 18 tiden, hade ingen lust att äta var alldeles för trött...Vi satt och pratade och då tyckte jag att jag hade ett bra tillfälle att fråga huruvída han kommer stå ut på jobbet nästa termin utan att vara på dåligt humör allt som oftast...om han nu inte får det nya jobbet han sökt alltså!! Ja men det tyckte han nog...men han förstod inte riktigt vad jag menade med hans dåliga humör...?! Jag sa det att jo men hela terminen har han ju vart varannan dag grinig och det är ju inte bra för varken honom eller mig....Han förstod fortfarande inte alls...Sen kom alltså det upp att jo han vet ju att jag tycker han vart grinig för det har han ju hört från alla sina kollegor som läser min blogg....och sen var det slut på den diskussionen....Han tycker inte alls om att jag lämnar ut honom på min blogg på det sättet - mitt svar: När du gör nåt riktigt bra så skriver jag om det är du grinig skriver jag om det, så enkelt är det bara! Vi får väl se om det går hem lite senare....:D

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, springa upp för trapporna och försöka organisera mina gästrum och sen en dusch och iväg o handla dom sista klapparna, hem och fixa mer och slå in alla klappar...Sen bär det av till Flygplatsen och hämta mina bästaste vänner :D Åh vilken god jul det kommer bli!! Ikväll kommer även svägerskorna och systersönerna så imorgon kör vi familjebrunch hos Svärföräldrarna innan Broncos Spelar och vi har en litet fotbollskalas med massa goda vänner :D Kul start på  julen !!!!

Ha en fin Lördag kväll och Tack igen för era härliga kommentarer!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar