måndag 3 december 2012

Måndag igen!

Vilken helt fantastiskt slappesöndag vi hade :) Inte många knop alls, soffan, football, lite middag tillbaks till soffan och det var liksom det :D Precis vad jag behövde efter förra veckan! Det var en stressig vecka som inte hade behövt att vara riktigt så stressig om jag vetat om jag skulle jobba eller inte...men men, Jag överlevde!

Marknaden kändes riktigt lyckad, mycket folk och alla verkade riktigt nöjda med vad vi hade att erbjuda! Luciatåget var fantastiskt bra i år...kändes som ett tåg hemma!!

Jag stressade hem efter marknaden var över och satte fart med dukning och sallad m.m första gästerna kom strax efter 18 så inte så mycket tid till annat :D Tur jag hade förberett allt så det bara var och slänga in biffar i ugnen och göra potatismoset! Så när alla kommit så kunde jag mestadels bara vara trevlig ;) Svärmors efterrätt var en succé, till och med Brad ville ha mer!! Färska bär med hemmagjord vaniljsås...så glad jag köpte massa vaniljstänger till henne :D :D

Idag ska jag, om jag inte blir inkallad på jobb vill säga, till Seniorcenter som vanligt, handla lite mat och sen tillbaks till Brighton för Kiropraktor besök i eftermiddag! Måste tanka nån gång under dagen också...eventuellt behöver jag be min svärfar kolla på min bil också, check engine lampan började lysa i lördags...

Resten av veckan känns mer normal än förra, har happy hour på onsdag :) IKEAs julbord på Fredag, köpa gran och Parade of lights i Brighton på Lördag...Sen är det också dags att sätta igång ordentligt med min agenda för mina bästaste killars besök :D Det mesta är inget konstigt med men måste ha koll på ett par dagar, behöver hitta en restaurant för Nyårsmiddag och kolla vilka som ska med, hitta hotell downtown billigt så vi inte behöver bry oss om att åka hem på natten! Eller om vi ska bestämma att få skjuts ner till stan och sen ta taxi hem....?!?! Många saker att reda ut - måste få min man att få tummen ur och hjälpa till med detta :)

Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen ta en dusch och göra mig redo för dagen....

Ha en fin Måndag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar