söndag 9 december 2012

Söndag och var tog snön vägen??!!! :(

Sicken besvikelse, vaknade och vinden viner, huset blåser nästan ner så blåser det, men nä INGEN snö !!!!! Igår kom det lite snö medans vi pyntade granen...men knappt så det blev vitt - räknade iskallt med att jag skulle vakna och hela tädgården skulle vara vit!!! Nä usch så irriterande!!

Ja ja, det kommer nog :) Ska visst komma lite mer i kväll...säkert bara söderöver igen! För det är det värsta av allt - alla mina vänner och bekanta som bor söder om Denver har fått mellan 2 och 5 inches!!! Vi fick Vind - Så orättvist!!

Gårdagen, vi tog Bode till Government building soligt och skönt :) Sen åkte vi och köpte gran...Hem, Mike kom och hjälpte Brad få in den innan dom bar ut alla deras Lådor till bilen och sen åkte iväg för att hämta Hottub :) Jag drog iväg till affären och köpte all julmat och sen till total beverage för lite lite påfyllning av öl kylen...Brad var hemma före mig - fy fan vad det är jobbigt att storhandla!!

Vi skulle sen iväg till Brighton för att kolla in Parade of lights med svärföräldrarna, men dom kom ut sent ifrån deras show dom var på med Farfar och Helen ;) och vinden var brutal så vi avbokade :) Kändes riktigt bra :) Vi satte fart med Julpynt och glögg istället - höll på hela kvällen, men avbrott då jag gjorde mexikansk lasagne! Riktigt gott blev det! Gjorde i två pannor så Brad kunde få riktig, med ost!! Min blev jättebra också så inga klagomål! Sen satte vi i alla kulor i granen och gjorde den färdig! Så fin!!!!! 

Allt var perfekt :) Jag kom på att jag ville ha mina svenska Julskivor så gick ner och började leta, bland mina cd skivor som ligger i en plastback i källaren  - ingenstans! Frågade Brad om han kom ihåg om dom låg i vårt gamla vardagsrumsbords lådor när han tömde dom - Sen var det surt igen!!!!??? Jaha...Antar han tyckte jag anklagade honom, vilket jag inte gjorde, det var en fråga ( men å andra sidan, hade jag tagit dom nånstans så hade jag vetat var dom var - jag är expert på organiserat kaos och vet alltid var mina saker är ) Brad hatar oreda...så när han tröttnar på att se nåt så flyttas dom, ofta under irritation, men han har aldrig nån koll på vad han gör med det :) Hade tänkt att bara strunta i hans jävla humör så länge han vaknat och var glad idag - men Nä grinig som en gammal gnu....Så nu känner jag viss explosionsrisk komma på mig - Mitt tålamod är slut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Försöra en jättefin dag och kväll med idiotier!!!!! BLÄ!!!!!!

Idag skulle Brad vart iväg och hjälpt Mike hela dagen medans jag lagade julmat för infrysning...dom bytte dag pga snöstormen ...så nu ska jag behöva ha den grinige hemma medans jag gnolar och julstökar - slutar han inte så åker han in på sitt rum!!! Han ska spendera dagen med att göra i ordning en jobbansökan så det kan han ju göra där uppe, eller hur?!?!

Morgonen idag ska vi spendera hos Farfar och sätta upp hans julgran och pynta den...sen alltså hem och göra ca 300 köttbullar, 100 prinskorvar, 2 Janssons Frestelser, 2 omgångar Brunkål :D Skinkan får vänta lite - den håller ju, men inte griljeringen som mamma påpekade :)

Så lite bilder från min delvis fantastiskt dag :)

Ha en fin Söndag (kväll)








Min favvo prydnad som jag fick från Anki innan jag flyttade hit :)

Andra Advent :D






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar