fredag 27 april 2012

Fredag och dags för en liten resa igen :)

Bara till Salt Lake City dock...:D

Vaknade imorse och mitt magonda från igår är nu mer aktivt...Jag har varit på toa 4 gånger än så länge och det är som att kissa ut nåt från nummer 2 - ursäkta det grafiska men fy fasen! Jag fick ont i magen efter vi var på El Jardin och det höll i sig hela dagen igår - antar att problemet ska ut ur systemet nu :D Tagit två Pepto Bismol så bör stilla det hela lite, hoppas jag! Inte precis perfekta omständigheter när man ska va pigg o glad och packa men det blir nog bra tills dess....Just nu sitter jag och funderar på om det inte vore smart att avboka min frukost på Senior Cenret? Det är ju redan klockan 9 och jag tror inte jag kommer känna mig så himla fräsh i tid till att åka....

Nä jag ringde svärmor och hon höll med, bättre att stanna hemma och försöka få ut skiten och sen vila....innan packning!

Gårdagen bestod av jobb och tvätt under dagen och sen satt jag ute och tittade på det otroliga ljusspelet utanför - blixtrarna slog ner överallt...enligt nyheterna så var det 133 nedslag på en timme och sen 99 när det var som värst, på en kvart :D Ganska häftigt och skönt med lite urladdning! Vi gjorde inte så mycket annat igår åt middag och sen lite tv - NHL Draft m.m :)

Idag ska jag alltså inte gå på Volunteer recognition frukost utan stannar hemma - sen packa och åka iväg till Salt Lake - Hoppas verkligen detta magproblem försvinner till dess!!

Nu ska jag gå och lägga mig på soffan en sväng och se om jag kan vila bort skiten!!

Ha en härlig Fredag ( kväll) och helg :D

2 kommentarer:

  1. Huamej vad jobbigt:( Vi får värkligen hoppas det går över tills du skall åka i em.

    Drick mycke vatten så du inte blir uttorkad.

    sköt om dig nu underdagen och vila så mycke du kan. puss/mamsen

    SvaraRadera
  2. Så irriterande! Jag kräktes lite också, Tror det hjälpte lite, mår väl sådär...men ska inte åka härifrån förrän 2 så hinner nog piggna till :-) druckit massa vatten, inte ätit nåt ännu dock....blir nog bra :-D

    Puss

    SvaraRadera