fredag 6 april 2012

Lååång Fredag...

Eller som jag av någon anledning envisas med att säga på engelska - Slow Friday :D Ingen aning om varför men jag kan inte sluta med det - det heter ju Good Friday men det är väl inte riktigt lika kul att säga kanske :)

Vaknade alldeles för tidigt så nu är jag nästan redo för en tupplur :) Jag var trött igår så gick o la mig innan midnatt för första gången sen jag kom hit...vaknade vid 7 och kunde inte somna om - förjävligt!:) Ja ja, vi har inte så mycket vi måste göra förutom flytta lite bord och duka o sånt...maten sköter sig ganska bra självt så inte så jobbigt heller, man får ju planera väl när man ska ha 21 gäster - stor släkt :) Kan säkert få in en timmes tupplur framför animal planet mitt på dagen :)

Idag regnar det och ni svenskar där borta i Denver ni vet ju att jag längtar efter regn - passar perfekt idag också, behöver inte gå nånstans på hela dagen :) Härligt!!!

Gårdagen var riktigt trevligt, kul att träffa mina jobbarkompisar och gott med en Kebab pizza på haket i närheten av kontoret - dom hade saknat mig på Götas :D Jag bodde ju på jobbet mina sista 8 månader i Sverige, så Götas var ganska välbesökt under tiden, förvånad över att dom inte gått i konkurs faktiskt :D Chefen och jag hade ett litet möte och vi bestämde att jag skulle jobba lite mer för dom - wiiiiiiiiiii så bra!! Nu måste jag bara skaffa mig ett bolag där borta så vi kan sköta det rätt också! Känns jättekul, jag jobbade ju för MG i 12 år så det har känts bra att kunna fortsätta var lite inblandad...min Bebis ju :) Så nu blir det ännu bättre med lite mer schemalagda sysslor! Jätteglad!
Vi gick ner och åt och drack några öl innan chefen skulle iväg på kalas, hann säga hej till hans föräldrar och barn när dom hämtade upp honom, så det var också jättekul! Anders var ju tyvärr sjuk men Anki, Maria och Peter kom med! Stackars Anki får ju inte lova att parta till det så det fick bli ganska lugnt! Peter följde med mig ner på stan sen, träffade Andreas för en öl på Oleary´s innan hemfärd...Hinner väl inte se min goa Andreas mer så det var änna tvunget! Oleary´s på tågstationen...hm, väldigt udda hak....massa halvfyllon blandat med resenärer :) Blev hårt raggad på av en gubbe i 70-80 års åldern, han var väldigt fin i sina ordval - Känner du för o Knulla sen så ring mej :D:D:D:D Fick en fin lapp med nummer och ett hjärta ritat på - hahahahahaha

Åkte hem med 21.47 tåget så var hemma i lerum strax efter 22 - det var rätt skönt!!!

Idag är det alltså stor släktmiddag med moster o morbror, syster m familj, alla kusiner med respektive och kusinbarn :) Ska bli så himla mysigt med en rolig sammankomst också - begravningen var ju trevlig men inte direkt upplyftande och kul - så det här ska bli fantastiskt roligt!

Nu har mamma kokat ägg till oss så vi ska äta lite frukost :)

Några bilder från gårdagen får ni :) Ha en härlig och långsam Långfredag :D



1 kommentar: