onsdag 11 april 2012

Onsdag....eller??!! :D

Ja men jag mår ju helt ok alltså :)

Resan hem gick väldigt smidigt, kom till flygplatsen med gott om tid, tog mig en öl och en croissant i lugn o ro...sen iväg till London...det gick ju också smidigt...hann äta en mini lunch och fick mig en öl där med :D Sen iväg på långflygningen! Hamnade bredvid en kvinna men vi hade ett säte i mellan oss som vi delade systerligt på :) Hon var trevlig, vi småpratade, men ytterst lite - perfekt!!! Jag sov nog ett par timmar i varje fall! Hann se två filmer - Happy Feet 2 :D och The Iron Lady - den första var lysande, men jag älskar ju barnfilmer ;) Iron Lady, så klart den fick en Oscar...att jag inte somnade förvånar mig...måste haft något som fick mig att vilja se slutet :D Landade en kvart sent, men hela proceduren från planet och ut tog mig ca 35 minuter :D Helt perfekt! Inga köer till säkerhetskontrollen eller nåt så det bara flöt på! Väntade i ca 5 minuter på Brad sen var vi i bilen på väg hem :) Lysande! Vi körde passenger pickup, enkelt o bra! Jag landade 18.56 och vi var hemma innan 20 :D Helt sanslöst bra!  Drygt 20 grader var det när jag kom ut - lite skillnad från dom 4 graderna med ösregn hemma i götet :) Idag är det varmt men dimma, så ingen sol...ännu :D Idag ska jag bara ta det lugnt och packa upp m.m, iväg och handla lite mat och ta hunden på promenix, det är nog allt :) Tillbaks till normal rutinen snarast är bästa botemedlet mot Jetlag...Men jag tror jag kommer klara mig rätt bra denna gången! Gick och la mig vid 23 tiden igår och sov ända till 4 - låg kvar tills Brad var på väg att gå, känner mig riktigt utvilad! Lite skillnad från hur jag kände mig när jag landade i Sverige för några veckor sen :D

Annars i veckan - inget speciellt som jag vet ännu i varje fall :D Åka till Farfar och umgås lite, svärföräldrarna och umgås lite...ta lite promenader och börja fixa med mitt företag! Helgen däremot: Fredag - Födelsedagskalas, troligtvis...Lördag Inflyttningsfest Hos Alyssa och Martin, Söndag är Brads födelsedag så då får han bestämma :):)

I vilket fall som helst är det skönt att vara hemma :) Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen börja packa upp ...hade skrivit ut några påminnelse lappar ang SWEA som jag får göra först så jag inte glömmer :)

Ha en härlig Onsdag kväll - jag ska nu njuta av min Onsdag dag :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar