söndag 15 april 2012

Söndag, storm men inget regn :)

Allt måste kommit ner igår kväll - sicket regnoväder - Som hemma ungefär :D

Idag är det Brads födelsedag och vi ska ut och äta middag med familjen, ska bli himla trevligt! Vi ska dricka kaffe och äta tårta här hemma efteråt men middagen slipper vi laga i varje fall - Tack Farfar :)

Brad spelar fotboll i stormen nu på morgonen, tror vi nog håller oss hemma tills vi ska iväg till Restaurangen sen...Inget kul med denna vind! Vi har ju det inte lika illa som mellanvästern med sina tornados just nu men vem vet, tempraturen är ganska mild så inte omöjligt med nån liten spinner :D Jag bestämde mig för att åka till government Building men när vi kom dit så var det massa folk där, Bode gillar inte promenera där när han måste ha koppel så vi struntade i det och åkte till hundparken istället :D Vinden var brutal där men vi knallade runt ett par varv och sen lekte han med 4 olika hundar och sprang omkring så nog ganska ok med motion i varje fall :) Något mindre för mig än jag hoppats men men...

Igår var en riktigt trevlig dag...Jag promenerade med Bode medans Brad spelade Flag Football, han kom hem och vi satt ute i solen innan vi gjorde lite lunch :) Sen åkte vi till Kohl´s och köpte mig ett par nya walking skor....mina glömde jag ju i Sverige så behövde nya! alltid bra med 2 par ändå :) Sen slappade vi lite framför tv´n innan vi gjorde oss i ordning och åkte till Alyssa o Martin!!!

En himla trevlig kväll med gott grillat och lite goda öl o samtal!! :) Det ösregnade och jag hade bett Brad köra...Jag gillar inte att köra där jag inte vet vart jag är, speciellt inte i mörker och regn - så det var himla skönt att han inte hade nåt emot det :) Vi var hemma vid midnatt så inte allt för sent, också skönt!

Nu tror jag att jag ska ta och hoppa in i en dusch innan brad kommer hem så vi kan äta lite Brunch :) Kanske ska tvinga honom att öppna sin present också...så spännande har varit väldigt svårt att hålla tyst :D:D:D:D

Ni får ha en skön Söndag ( kväll )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar