onsdag 18 april 2012

Onsdag, solen skiner och jag....

Är fortfarande Ärkesvensk - vem fan vill sitta inne när solen skiner??! Man måste ju ta till vara på den där lampan uppe i skyn - Men nä, idag ska jag jobba framför datorn, tvätta och städa undan innan jag måste iväg och handla inför kvällen och sen laga mat av olika slag till 7 kvinnor :D SWEA möte idag!

Här borta bryr man sig inte om vädret, undrar när jag kommer dit? Solen skiner ca 300 dagar om året här i Colorado, fortfarande så får jag en akut känsla av att jag måste springa ut och njuta varje gång solen kommer fram...svenskar här borta säger att det tar ett tag sen slutar man, då man aldrig skulle göra annat än att sitta på en stol och njuta annars :D Fast varför inte liksom? Jag kan ju jobba lite när jag vill så skulle mycket väl kunna gå in och jobba på kvällen eller nu tidig morgon - det bästa av två världar kanske?? Jag tror jag måste sätta upp ett schema - mellan 7 och minst 10 på morgonen - jobba! Fast på sommaren när det är riktigt varmt och bedrövligt så får jag ändra schemat till jobba mellan 12 och framåt, man vill ju liksom inte vara ute då ändå :D Det blir nog bra!!

Som sagt, städ och tvättdag idag plus åka och handla och fixa mat - skönt att slippa köra 1 timme varje väg denna gång i varje fall ;)

Igår var jag hos Farfar kl 9 för en donut frukost. Aunt Gin och hennes son Kent var på genomresa så fick umgås lite, det var trevligt :) Aunt Gin fyller 90 år om några veckor - tanten skulle bila ner till Texas, hon hade Jeans och en kavaj på sig. Kan fortfarande inte riktigt sluta bli förvånad över att gamla människor har jeans på sig och att dom äter på McDonalds :D:D:D Jag kom hem därifrån vid 11.30 och tänkte jobba lite, vilket jag gjorde - men sen var Lindas lunch inställd och vädret var ju så himla härligt så jag smet över dit istället :D Jag kom hem igen vid 3 tiden och satte lite fart med filerna, nu på morgonen laddas dom upp i systemet hemma i Sverige :) Brad kom hem och vi bestämde att jag skulle ta Bode på Kvällspromenad efter dom åkt istället för eftermiddagsturen - Gibson skulle komma ganska omgående på lite middag innan dom skulle iväg på Baseball! Så efter dom gick så gick jag och Bode iväg, vi tog en liten promenix på 15 minuter, stannade till hos Linda & Mike ( Pitstop ) sen promenerade vi igen ca 20 minuter :) Det räckte för Bode och mig igår! Vi kom hem och satte oss framför tv´n där jag maraton tittade på 4 avsnitt av Greys Anatomy i väntan på maken :) Han var lite lullig när han kom hem, så vi blev sittande ett tag...Vi kom inte isäng före midnatt - Kors i taket! Brad kommer vara helt slut när helgen kommer, 2 sena kvällar på raken...Fast det är som jag säger, han börjar ladda inför sommarens ledighet redan, kalas tycker jag...:D  Har en känsla av att han kommer komma hem efter Raquettball ikväll, gå upp och duscha o sen lägga sig :) vi har ju möte i huset ändå!!!

Nä jag får snabba på här, ska jag hinna med att jobba och husfrua och ändå kunna njuta lite av vädret så  har jag nästan lite bråttom :D

Ha en fantastisk Onsdag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar