måndag 7 januari 2013

En helt vanlig Måndag morgon

Ingen bra start alls på denna veckan....CSN Besked - dom vill straffa mig för 2011 - jag har skickat alla papper dom ville ha, betalade in massor av pengar det året så mycket så dom fick skicka tillbaks och nu vill dom ha tillbaks det och massa mer avgifter för att jag inte kunnat skicka in några skattepapper - jag tjänade inte en krona i USA det året och då får man inga skattepapper - det vet dom! SVIN!!! Jag hatat CSN inte konstigt att utlandssvenskar struntar i att betala när dom flyttat och hamnar hos Kronofogden...kanske det jag får göra också!! Jävla as är vad dom är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag skrev ett argt medelande och sa det att skicka mig ett vettigt förslag för att betala av hela skiten, så vi får väl se vad som händer!!!!

Dessutom måste jag jobba....fy vad jag inte ser fram emot det! Va hemskt att man känner så efter bara 2 veckors jobb! Har aldrig kännt så förut när det gäller mina arbetsplatser - får nog allvarligt fundera på det här valet av jobb - kan ju inte va nyttigt att ha ångest varje måndag!!! Inte värt max 1000 dollar i månaden det är ju ett som är säkert!! Kanske det bara är 5 timmar om dagen 5 dagar i veckan med samma person som är problemet....???!!!!

Igår spenderade jag dagen med att städa ut julen och städa rent allmänt!! Brad fick åka o köpa nytt batteri till min bil då den var stendöd :) Han plockade upp Svärfar och dom åkte och fixade, sen kom dom hit och installerade det, fyllde på kylarvätska och spolarvätska och bytte dessutom ut mina vindrutetorkare :) Ny bil :D Sen plockade dessa juldödare ner mina fina Lampor där ute, granen är borta...Julen är död!!! Försökte förklara att NEJ detta ska ju inte göras förrän 20:e Knut - 20 dagar efter julafton - det vet ju alla!!! Brad han fuskade, så när jag åkte till Walmart i Lördags så passade han på att plocka ner alla kulor och ljus från granen...inte mycket att göra!! Fusk kallar jag det!!!! :)

Lördagen gick åt till Hockey final JVM kl 06 på morgonen, tvätt, promenad med Linnéa och hundarna, mer tvätt, walmart shopping, mer tvätt...sen lite football, mer tvätt och senare, Anna-Karin på middag !! En helt ok Lördag tack vare promenaden :)

Denna veckan blir tuff, hoppas verkligen humöret är ok.... :)

Saknar mina killar redan också...allt blir så mycket bättre när man har sina vänner nära :)

Nu ska jag gå och göra lite ryggövningar och sen göra mig i ordning, dags för Senior Center innan Theresa dessutom :)

Ska försöka lägga in bilderna som inte blev uppladdade också - fick använda Picasa och bilderna hamnade i oordning...orkar inte fixa :D

Ha en fin Måndag (kväll)




















Skönt att även vapen företag sponsrar Bröstcancer forskning :D







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar