söndag 13 januari 2013

Usch Redan Söndag....

Kallt som satan är det också, -20 C idag också....

Så Bye bye Broncos, dom förlorade i 2:a Övertids kvarten, Sorgligt värre! Dom valde helt fel dag att spela halvdant på - så nu är säsongen slut för detta året! Football håller ju på ett par veckor till, men utan våra förväntade hjältar :) Men som jag säger, det var en väldigt bra säsong och det får man ju vara glad över, nu i efterhand :D :D

Igår var det riktigt kallt hela dagen, promenaden var helt ok även om det var hemskt just när vinden ville in i din skalle via ansiktet :D Skönt med en promenad hur som helst! Annars igår hände inte så mycket, förutom football då! Kish kom över och vi kollade på matchen ihop och sen åt vi Fredagens middag - riktigt lyckat faktiskt!! Jag värmde upp det hela i Crockpoten som det var, och det funkade väldigt bra :)

Kish åkte hem efter middagen och en liten paus på soffan till match nr 2 ...Vi satte igång några avsnitt av 2 Broke girls, lagom roligt efter en sån dag! Brad somnade och jag låg o kollade själv...jag bytte den serien mot en annan på tv och somnade väl till själv i slutet! Vaknade igen och då var jag ganksa pigg - Brad vaknade också till men han gick direkt upp o la sig :) Jag gick o la mig vid 1.30 - Bode väckte mig kl 6 så lär ju somna gott ikväll!

Kan inte fatta det är Måndag imorgon igen...hemskt att känna att man inte vill jobba! Veckan som gick tog alldeles för mycket på mina mentala krafter! Är Theresa likadan hela denna veckan så måste jag nog prata med kontoret och säga ifrån att det är för mycket med så mycket tid där!!!

Veckan som kommer har jag möte i Denver på Tisdag kväll och sen lite Happy Hour med mina tjejer på Onsdag...Kanske gör allt lite roligare denna veckan! Vi får se hur det går!!

Idag tror jag att det blir en slappedag! En lång promenad när mannen vaknar och sen hem och slänga i en tvätt, Brad får studera inför sin intevjuv och jag kanske tar fram en bok - småkolla på Football blir det ju också såklart, även om Broncos är ute ur slutspelet!!!

Ska passa på att njuta av en ledig dag i varje fall :D:D:D

Nu dags för lite skype med mamma och lite mer kaffe....

Så här nervös var min hund inför matchen igår :D



Ha en Fin Söndag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar