lördag 5 januari 2013

Lördag en helt vanlig lördag..

Förutom att jag kollat på Tre Kronor, Juniornerna spela final mot USA sen kl 06.00 :D Dessutom är det första morgonen efter mina bästa killar åkt hem till Svea igen - dom landade för mindre än en timme sen! Usch vad jag saknar dom redan! Det värsta är när man har sina vänner här på besök, att man inser vad man gett upp genom att flytta hit...Tur man åker hem på sommaren, men inte riktigt samma sak :):) Igår kväll kollade vi på Flickan som lekte med elden - del 2 av Millenium serien - Tror Brad trodde det skulle få mig gladare - istället filmar dom utanför min gamla lägenhet mer eller mindre och jag blev riktigt riktigt full av hemlängtan istället :D

Ja ja det är bara o släppa...bara 5-6 månader tills jag får komma hem igen :)

Idag blir det väl mest att tvätta undan allt och försöka komma tillbaks till normalt! Lite Football lär det ju bli, slutspelet sätter ju fart idag :)

Usch just nu är det 3 minuter kvar av matchen och USA leder....hade känts bättre om det vart Canada eller Ryssland :D:D:D Kom igen nu Sverige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 minuter är gott om tid!!!!

SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT Mål av USA i öppen kasse med 16 sekunder kvar...Silver medalj av lilla Sverigen är ju inte dåligt det :D Heja Sverige, framtiden ser ljus ut för Moder Sveas bästa lag :) Dessutom så vann ju J17 Laget hela deras VM, obesegrade, så jösses vilka spelare vi har att se fram emot i Tre Kronor i framtiden!!!

Då börjar jag se fram emot Senior VM nu då - i o m Lockuten í NHL så kanske jag faktiskt kan få se det hela också :D

Måndag är det dags för jobb igen, läskigt att efter bara 2 veckors jobb, så känns det inte ett dugg lockande att gå tillbaks...Inget bra tecken! Som svärföräldrarna säger, får nog ta ett snack med cheferna snart och bara säga att det här med 5 timmar om dagen 5 dagar i veckan hos en person inte är det bästa, för nån...Alldeles för mentalt påfrestande!

Nä nu ska jag ta och gå o hämta lite smutstvätt och börja tvätta tror jag :) Eller kanske ska jag sova middag??? :D Nä tvätt får det bli!

Här har ni lite bilder från mina härliga veckor med mina bästa vänner - hoppas dom snart kommer tillbaks :)

Nähä bilderna går inte att ladda upp just nu...får fixa lite senare :D

Ha en fin Lördag (kväll)

















5 kommentarer:

  1. nej min vän vem längtar efter att gå till jobbet liksom? Efter nästan tre veckors ledigt känns inte måndagen särskilt frestande. Men det ger lön som gör att man kan göra saker som är roligt...och vissa dagar är det ju dessutom trevligt på jobbet;)

    SvaraRadera
  2. Hm, jag vet inte jag - har alltid gillat att gå till jobbet förut :D Det här är ju liksom lite ångestladdat varje dag! :)

    Mammas väska som Andreas har med hem, är fullpackad med meduciner och 2 små presenter till dig :)

    Puss

    SvaraRadera