tisdag 15 januari 2013

Tisdag, 21 minusgrader igen :)

Det skulle ju bli varmare idag ju ?!?!?! Det kommer nog lite senare förstås! Svårt att tro det ska bli sådär 13 plusgrader på Fredag :D:D:D

Idag är det tidig dag med jobb! Skönt! Börjar kl 10 eller ja jag måste vara där 9.50 - dags för Yoga...Jösses! Får hoppas Theresa är på gott humör idag! Efter Yoga som sker på Seniorcenter är det lunch på andra sidan korridoren :) Om Theresa är på gott humör så är det den perfekta dagen :D Yoga mellan 10.15 till 11.15 och sen lunch mellan 11.30 och ca 12 sen antingen hem och sitta ner eller ta en körtur på vägen - bara 2-3 timmar att försöka fördriva på ett bra sätt!
Jag slutar kl 15 vilket är perfekt, då får jag lite eftermiddag att samla ihop lite energi på :)

Igår så kom jag dit, Theresa hade inte kommit ur pyamasen än, satt och åt frukost ( kl 12 ) medicinerna hade hon ju inte tagit heller så ont hade hon! Hon sa det att nä för skjutton hon skulle inte gå nånstans i kylan! Helt ok! Jag fixade lite Scrambled eggs till henne som hon åt direkt efter frukost och hon avslutade med en proteindrink och en kaka :) Sen ville hon duscha! Det tog sin tid och hon ville ju inte jag skulle vara i närheten så jag gömde mig och smyglyssnade så inget hände! När hon kom ut så frågade hon när vi skulle åka och äta lunch på seniorcenter....Öh kl är 13.30 och du åt just...Nä men varför i helvete skulle jag då stressa henne att göra sig i ordning?!?!?!?! Japp! Sen var hon riktigt sur och grinig ett bra tag! Kl 14 började en Hallmark film som hon ville se! Så då började hon rota efter sina fusklappar med alla kanaler - jag har full koll på kanalerna men det var ok, leta på du! Hon litade inte på att jag skulle kunna hitta rätt! Sen sa hon att jag vill titta på HGTV fram tills det börjar men glöm för fasen inte byta kanal - Nä då det ska jag inte göra :) Hon somnade innan filmen började men jag bytte kanal till hennes film ändå...hon vaknade 10 minuter in i filmen och skällde ut mig för jag inte bytt kanal...Japp! Sen var filmen skitdålig och hon ville se på HGTV igen istället! Ok.....Hon skällde och mumlade i ca 50 minuter innan hon somnade igen - Jag passade på att ta hand om tvätten och disken m.m sen vaknade hon och skrek efter Nancy...Igår tog Kelly, barnbarnet, över så jag sa det att Kelly kommer hem om ca 1 timme - Ska nån så ung veta vilka mediciner hon ska ta - försöker vi ta död på henne eller ?!?!?!?! Japp!  Tack vare hon sov så mycket igår så var det en helt ok dag :) Bättre än så blir dom nog inte...Nä fy skjutton, tror det är dags att säga ifrån - 3 dagar i veckan om det ska vara 5 timmar varje gång är nog max vad jag klarar av!!!!!!!!!!!

Brads intervju gick visst sådär, enligt honom :) Så vi får se, det nya jobbet skulle börja ganska omgående om han skulle få det, vet inte om han vill sluta på ett sånt sätt, mitt i skolterminen...Dessutom har detta jobbet mindre förmånliga saker - bara 4 veckors semester på sommaren och inte så mycket mer betalt...Tror egentligen inte han vill byta :D Vi får se!

Efter jobb idag ska jag åka förbi Kohls och betala vår räkning där, tror jag ska försöka hitta mig nåt kul till mig själv samtidigt :D Shopping får ju en alltid på bättre humör ;) Sen köpa hundmat innan jag åker hem! Vårt möte downtown blev ändrat till ett Telefonmöte - ganska skönt faktiskt!

Nä nu är det bara 2 timmar till jag måste vara på väg...bäst jag snabbar mig med att slappa så jag orkar med dagen :D:D:D:D:D:D

Ha en fin Tisdag (kväll)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar