fredag 11 januari 2013

T.G.I.F :D

Japp ibland känns det verkligen så...THANK GOD IT´S FRIDAY!!!!!!!!!!!!

Idag så är det jobb hos Theresa som gäller igen...Det är tack o lov Friday Fiest på Senior Center så minst en timme där mellan 12 och 13. Theresa fyller år idag dessutom så kanske det får henne på bättre humör :)

Gårdagen var hemsk!!!!! Jag kom dit samtidigt som dom kom tillbaks från doktorn och apoteket, mer och starkare medicin!! Vicodin :D:D Den ska ju hjälpa henne med smärtorna och jag tror att det är smärtorna som gör henne mer orolig, förvirrad och elak :) Igår började dagen ganska så bra...vi åkte och åt lunch på McDonalds sen en sväng till Senior Center och köpte biljett till Fiestan idag...sen hem! Theresa var sååå trött och kall och ville bara titta på en Hallmark film - Jippi tänkte jag då somnar hon ju på stört! Men nä inte igår...Hon var orolig för sina nya mediciner och när hon skulle ta dom, hon gick upp från soffan ragglade över till köket för att läsa på burken, tillbaks till soffan sen upp igen och började ringa till Nancy för att fråga när hon kom hem! Hon var heligt förbannad för att Nancy inte var där och tog hand om henne - varför ska hon vara hemma hos sig och ta hand om folk som inte ens är hennes familj??!! Var det stora igår! Nancys dotter och barnbarn bor med henne - ingen annan! Hon sa till mig att inte lägga mig i hennes familj, när jag försökte lugna henne! Konstant babblande hela dagen om hur Nancy försummade henne ....jag känner inte till många döttrar som skulle ge upp hela sina egna liv för sin mamma som dessa döttrar gör!!! Arg som fan var hon!!! Så i förrgår var det dottern Patty som fick skit och igår Nancy! Hon skulle skära upp ett äpple och jag bad om att få hjälpa henne - då viftar hon kniven mot mig och säger att hon minsann kan själv, jag skulle inte komma där och komma - Jag höll mig på säkert avstånd kan jag ju säga! ( häromkvällen så skulle hon minsann göra sin egen middag, scrambled eggs och brände sig på handen så hennes hand är inte helt under kontroll om man säger så ) Hela dagen från det vi kom hem kl 13.15 till 17 höll det på!!! Hon stoppade burken med medicin i fickan, troligtvis var hon rädd för jag skulle förgifta henne med dom!! Hon frågade varför jag trodde hon skulle ta livet av sig?? Öh....det trodde jag inte innan men nu börjar jag undra :) Nä fy fan, hoppas verkligen dagen idag blir bättre! Det är jävligt jobbigt att försöka att inte bli förbannad på den förvirrade människan kan jag ju säga :) Tar all min energi att försöka ha tålamod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goda nyheter är att jag slipper jobba på lördag som planerat!! Puh, behöver min vila kan jag ju säga!

Jag var helt slut när jag kom hem...Jag fixade lite Spagetti o köttfärssås till middag som vi åt i soffan till ett avsnitt av The Layover :)

Idag ska jag sätta igång Crockpoten innan jag går, så middagen är klart :) Behöver inte gå nånstans förrän kl 11 idag så ska passa på att slappa ordentligt tror jag!!!  Ikväll gör vi säkert inte mycket - måste ju ladda inför Broncos matchen imorgon :O Vi är inbjudna till Gary och Susan i Loveland för att kolla matchen, partaja och stanna över natten...vi visste ju inte säkert hur länge jag skulle jobba så vi hade sagt kanske...Nu behöver jag inte jobba men är änna sugen på att inte åka i varje fall! Så trött och osugen känner jag mig efter denna veckan! Vi får se helt enkelt!

Nu ska jag ta och gå och rota i garderoben, United in Orange fredag - tur man har mycket orange att ha på sig :) Sen ska jag leta upp ett födelsedagskort till Theresa så kanske hon blir glad :) Kanske se om jag har en flaska bubbel hon kan få, sprit verkar ju få henne lycklig ;) Kanske jag kan ta ett glas eller två själv under dagen också då, Eller sno ett av hennes Lyckopiller kanske???? :D:D:D:D:D:D

Kanske ska ta o slänga i en tvätt också...eller så sitter jag bara här ??!!!

Ha en fin Fredag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar