fredag 20 september 2013

Du är efterlängtad kära Fredag :)

Jag tycker man borde ändra till 3 dagars helger - eller åtminstone - alla borde få vara lediga halva fredagen så man kan slappa sig i form till lördagen :) Nä istället så jobbar jag eftermiddagen och kommer hem tidigast 17.15...Och inte är man smart och säger när Dr G frågar: Du kommer väl inte bli överarbetad nu ?? NÄ men absolut inte! Och det kan man väl inte egentligen säga att jag kommer bli, bara det att jag nog borde sagt ja men vi kan väl se hur det blir ....Men nä då, klart det inte blir :D Ok BRA!

Så vårt möte gick jättebra! Vilket hus dom ligger inne med, ska bli mig ett nöje att feja runt i deras kök :) Ang. betalning så kom vi överens om eller som Gina sa, det blir så mycket enklare om jag bara ger dig kontanter eller personal checks...så äh du får 12 dollar / timme - kontant! Jaha då var det problemet löst :) Funkar för mig! Så typ varannan tisdag kommer jag hoppa in på kontoret och varannan har jag bättre tid på mig att laga mat då jag har både tisdag och torsdag på mig :) Jag kan inte komma in i huset före 13 tiden någon av dagarna så vi får se hur lång tid det kommer ta :) 5 fulla middags menyer i veckan - känns bra att ha hängt med i Linnéas paleo dieter då jag har visst hum om vad det handlar om - Allt ska vara rent, alltså inga tillsatser inga kemikalier inget socker och inget mjöl, finns ju massa bra substitut för både socker och mjöl så det ska väl inte vara några problem :) Men sen har dom ju olika dieter också, Gina går på en låg kalori, no Carbs och inga stärkelser m.m detta pga att hon pajjat sin ämnesomsättning med olika bantningsdieter - själv tycker jag ju att hon är skitsnygg och inte behöver tappa ett kilo till, men hon jobbar med nån form av "doktor" för att få bukt på ämnesomsättningen för alltid, så bara att köra på där...Chad har ju massa allergier och har tappat alldeles för mycket vikt så honom vill vi ge Kolhydrater...så det får bli olika tillbehör till maten! Dessutom måste han låta bli kvicksilver i största möjliga mån, så vissa fiskar försvinner ju genast! Ja det blir ett uppdrag det här att hitta saker som funkar för båda - varje vecka :D Gina lämnar inte gärna nåt åt slumpen så, så här såg böckerna ut när jag fick med dom hem:

Så saknar jag fantasi så är det ju bara o bläddra :)
Linnéa har ju gett mig ett antal bra websidor att söka på också - så mitt första utdrag bestod av 3 rätter från Ginas böcker och 2 rätter från websidor, nu väntar jag på svar om hon tycker det låter bra, så jag kan fundera ut tillbehören och ge henne lista med vad jag behöver och därefter se om jag måste åka och handla eller inte!!! :)  Jag får 2 kreditkort i mitt namn från hennes konto och "Money is no object" Ska bli riktigt kul att åka till Wholefoods och inte behöva bry mig om vad saker kostar ;)

Jag åkte därifrån till banken och sen walmart innan jag åkte hemåt...Cooper verkade må mycket bättre så dom lekte på i några timmar medans jag började leta i böckerna, sen tog jag dom på en nästan timmes promenad - vi kom hem och dom fick sin middag och då var energin på högvarv... så från 17-19.30 kunde jag inte göra nåt annat än att leka och passa dom där ute - alltså när dom grävde hål i gräsmattan så fick jag distrahera och när hålet i leran under däcket började bli lite väl djupt så fick jag få ut dom därifrån...  :) När klockan väl var 19.30 åt jag rester, 2 utpumpade hundar somnade omgående - skönt tänkte jag, men dom behövde visst bara en liten tupplur - så efter 1 timme var dom i full gång igen :D Bode har istället för att ta på sig pappa rollen bestämt sig för att om valpfan kan göra så där så kan minsann jag också - så blåmärken efter en jättehunds lekar har jag idag blandat med små valptands avtryck :D Herrejösses!!! Naturligtvis så händer ju sånt när man är själv hemma :D Brad kom hem först vid 22 tiden och gick väl mer eller mindre upp o la sig direkt...

Igår visade Cooper för första gången, som jag sett, vilken typ av hund han är: Han sprang i cirklar som en racer hund och nafsade på Bodes hälar så han skulle jag honom och / eller följa efter - det funkade bra :D Dom verkar faktiskt en aning trötta idag så kanske man får stå ut med lite hålor och annat för att få en lugn morgonstund ;)

Idag är det dags för Jerry och sen är det helg!!! Brad väntar på att jag kommer hem så går vi på promenad ihop och sen ska vi avnjuta Gin & Tonics med våra Limequats och sen blir det pizza till middag, såklart hemlevererat :D

Brad ville åka upp till Evergreen och Elk meadows dog park imorgon bitti, men jag tror det är en aning för lerigt för det...så vi får fundera ut nåt annat bra ställe att åka till med hundarna...vi vill dom ska vara trötta för Svärföräldrarna ska vara hundvakt imorgon kväll då vi ska till Jan ( Coopers uppfödare ) på den årliga Whole Pig roast partaj - Deras egna gris såklart :D Sen får vi hundfritt på morgonen, kanske vi kan få sova lite längre på söndag ;)

Nu ska jag ta och sätta fart, måste försöka hitta lite tillbehörsrätter som funkar med mina menyer :D Ha en fantastisk Fredag (kväll) och helg :)














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar