fredag 13 september 2013

Fredag och just nu är det hyfsat lugnt på regnfronten...

Hoppas det håller sig på den nivån, här är väl inte så farligt men en bit västerut från oss...Boulder, Longmont och lite mer norröver, Fort Collins... sen två mindre städer, Lyons och Jamestown som är som två öar nu - http://www.denverpost.com/news/ci_24084435/lyons-and-jamestown-two-towns-islands-colorado-floods
Det ser ut som värsta Tsunamin har farit fram...bilar flyter omkring i bröten som följer med vattnet! Thompson River uppe i Estes Park har högre hastighet än den hade 1976 då det var en massiv katastrof där många förlorade livet...Här är gräsmattan som en sänkmark, man sjunker ner rätt rejält om man går på den, men annars är det helt ok här i vårt område!! Massa skolor är stängda och en hel del saker så som VIA som kör omkring med äldre har ställt in sina körningar, vår mjölkleverans är inställd så den ska förhoppningsvis komma imorgon istället!

Nu öser regnet ner igen...Som en helt vanlig höstdag hemma i Svea :D Mysigt, synd man måste ge sig ut idag bara! Japp idag är det dags för förhoppningsvis gladare Jerry :)

Meningen är att jag ska in till stan för en härlig tjejmiddag ikväll, men om regnet fortsätter ösa ner så vet i fan om dom inte stänger hela Highway 85 - min väg in till stan :) Klockan är ju bara 8 på morgonen nu, men det öser ner utanför mitt fönster och som sagt var min bil är ju inte den bästa att köra i dåligt väder - håller tummarna för det slutar regna och svämma över helt enkelt :D Tur att Jerry bor på denna sidan Floden ;)

Men japp det fortsätter ösa ner här utanför...Var kommer allt vatten ifrån undrar man ju, vi har ju liksom inget hav här ?!?! :D Tur jag har min assnygga Helly Hansen Regnkappa och regnboots om man säger så ;)

Igår så spenderade jag dagen med att försöka underhålla en styck uttråkad monster valp, fick ta med honom ut i regnet och springa omkring i leran i mellanåt och ändå var han inte trött...han låter som en Gremlin och tuggar upp dig om han får möjlighet...igår sa jag det till Brad att kanske vi får lämna tillbaks honom, han är ju helt galen :D Men nä det ska nog bli ordning på Cooper också ;) Dock har jag små valptands avtryck med visst blodflöde på händerna :)  Jag beställde dessutom våra nya Sovrumsmöbler från IKEA :D Nääää åka ända dit ner ??! Inte när man kan shoppa online och få det hemlevererat ;) Så Ny säng, madrass och allt, en garderob och två byråer :D Ska bli härligt, vi får se om det får bli ett åtminstone valpfritt rum ett tag :D Jag fixade lite lyxmiddag då jag hade extra tid, så fläskfilé med sås och potatisgratäng :) Sen kollade vi football och nyheter och inte mycket mer...en rätt trist men skön dag!!! Jag hade en vansinnig huvudvärk hela dagen igår, så precis vad jag behövde tror jag!

Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen duscha o göra mig redo för dagen - hitta lite höstkläder kan ju ta ett tag :D

Lite bilder får ni att roa er med :)

Så här glada är vi när Husse kommer hem :D

En riktig geggamoja gräsmatta,

Å så kör vi lite mer regn då, bara för att....


Kan ni se hur lerigt det är på bilden???!!


Ha en finfin Fredag (kväll) och helg!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar