söndag 15 september 2013

Vatten, vatten bara vanligt vatten?!?!

Nä inte direkt, det flyter omkring allt möjligt bröte i floderna...Bilar, bajs ja You name it!

Här har vi haft det ganska ok, men idag har vi fått en ny sjö utanför vårt hus och regnet fortsätter bara falla, lite lugnare just nu men....

Vi har haft två långa promenader utan några problem med hundarna och stormen igår missade oss med några km :D Aurora hade hagelstorm som fick det se ut som om det snöade :)

Colorado slutar aldrig att förvåna om man säger så.....

Idag på morgonen åkte vi först på promenad, sen hem och åt frukost, vidare till Kohl´s och inhandlade en styck Keurig Kaffemaskin som passar under våra skåp och en Kitchenaid - min Julklapp, Kitchen-aiden alltså :D Nu måste jag bara hitta ett kaffe som är drickbart så är ju livet fantastiskt :)

Nu vann Broncos och vi hann ut på en promenad ( sjön utanför var nästan bortsjunken igen ) och nu steker Brad potatis till min puttrande Green Chili ...ska bli smarrigt med lite mat....

Bilder säger mer än tusen ord så här har ni...vi har det i varje fall helt ok! Kolla TV4 nyhetsmorgon vid 7 snåret så får ni se en av våra svenskar, Johan, här borta prata och visa saker från det riktigt illa området! Trevlig vecka hörs imorrn ;)

Det här är då vanligtvis torrmark inte en Louisana Swamp :D





Dessa använder vi i middagen idag :)



























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar