måndag 16 september 2013

Måndag och det är fortfarande grått och småregningt...

Men det börjar väl att lugna sig ännu lite mer :) Imorgon ska det visst bli sol och  grader igen ;)

Colorado i ett nötskal - Dom brukar säga att: Gillar du inte vädret så vänta fem minuter så har du ett annat...

Gårdagen var som sagt var enbart promenader, shopping och Football...fick beställt kaffe på Amazon och se om nåt av det är gott för jösses va svagt det jag trodde var gott va - måste jag importera kaffe pods från Sverige också tro??!

Jag mår lite små illa idag och känner mig så där olustig i magen, undrar om det var för mycket chili eller om Brad gav mig sin bug - han kände sig lite sunkig igår... Inte trevligt i varje fall, får nog gå till medicinskåpet snart! Tur vi har massa bra piller här borta!

Idag ska jag såklart till Senior Center och sen Jerry, ska bli spännande och se huruvida Susan åkte iväg på sin tripp eller om dom sköt på det?! Annars måste jag se till att stänga ute katter i garaget innan jag går och dessutom åka dit varje kväll i veckan och fixa kattproblemet, dom får inte vara i huset när dialysen går över natten!

Måste försöka få tag på Dr Gina också och se hur vi ska lägga upp veckan :)

Annars i veckan så händer det inte jättemycket, våran uppskjutna tjejmiddag blir nog på Onsdag om inget oförutsett händer - Brad har Föräldrar möte på torsdag så han är inte hemma förrän sent...

Ja det är väl ungefär det som händer :)

Ha en fin Måndag (kväll)

Bode är numera, hunden med Guldbajset - han bestämde sig för att lägga sin hög precis bredvid någons tappade 20 dollar sedel :D:D:D:D Ursäkta den smått äckliga bilden men behövdes ju bevis :D

Japp Sjön försvann lika fort som den kom....

Det är roligt att gräva i geggamoja :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar