torsdag 19 september 2013

Torsdag och en ganska lugn dag, tror jag :)

Cooper bestämde sig för att få lite magproblem igår, inte konstigt med tanke på all skit han stoppar i sig :) Men Brad skickade mig ett sms precis när jag slutade jobba, med grafik - så jag tog en sväng hem för att kolla om han behövde min hjälp, jag spolade av lite saker medans Brad fick skopa upp saker! Cooper både kräktes och bajsade, bara lite grann inne i sin Kennel, men när ha kom ut därifrån så var han som en katapult....Stackarn! Jag åkte iväg på trevlig happy hour så Brad fick stanna hemma från Softball och ta hand om sjuklingen! Jag var ju hemma vid nio tiden så därefter tog jag över...Men då var han bara gosig och trött så klagar inte :)

Annars igår så åkte jag iväg till Jerry, vi åt lunch och sen drog vi iväg till DaVita...hem, jag åkte iväg och hämtade medicin till honom, tillbaks och fixade med hans dialysmaskin då den lämnade fel utslag...sen tog jag hand om skräpet och det var väl den dagen det :) Åkte hem och fick som sagt var hjälpa Brad med lite "skit" :D Och sen åkte jag in och träffade Linnéa och Anna-Karin! Som jag saknat våra Happy Hour dates :) Får inte gå så länge i mellan igen...att man kan få babblat så mycket på så kort tid!!! Var hemma rätt tidigt ändå, så blev en stund med gosig valp på soffan innan jag gick o la mig!

Nu måste jag sätta mig och ta fram alla varianter av papper jag behöver ha med till Dr G - fick ju inte så många råd av er så får väl bara gå på vad hon tycker är bäst - Inte har jag fått några råd vad gäller Kaffe heller...Tycker ni är rätt tråkiga faktiskt ;) Sen ska jag åka hem till dom och prata igenom hur vi ska lägga upp saker...På vägen hem ska jag till banken, hade tänkt mig handla också men vågar inte lämna Cooper i kenneln så länge, då hans mage fortfarande inte är riktigt som den ska vara...så får bli hem istället! Brad har föräldramöte så jag får ta hundarna på promenad och sen fundera på om Cooper ska få full mat ranson eller inte...han har bara fått lite grann igår kväll och lite grann i morse - problemet är ju att han är ett matmonster, så hungrig är han!!! Och får han då inte mat så äter han på allt annat, typ mina fingrar och tår :) Så jag får se hur det verkar! Kanske jag ger honom lite rester istället, ris och nåt....ska visst vara bra för hundar när dom vart sjuka! Bode vägrade ju äta det när han var sjuk och då gjorde jag till o med en smarrig ris och pumpa mix ;) Verkar han piggare i eftermiddag så tar jag dom nog på en lite längre promenix, så han verkligen kan får ut resterande skit!

Nä så mycket annat har jag väl inte att berätta...hade drömmar i natt om den charmiga, flirtiga och faktiskt väldigt duktiga servitören igår :D Tyvärr handlade dom inte om mig och honom under passionerade former,  utan mer hur han till slut hade liksom legat med alla tjejer på stället, under tiden vi var där en kväll och vi satt och pratade om hur fasen han orkade och fortfarande såg lika glad ut och fortsatte flirtandet :D Kan säga att drömmen passade in rätt bra på diskussionen vi hade igår :D

Japp där fick ni lite mer information än vad ni säkert önskade men kände att jag fick skriva ner det så jag kom ihåg det hela ;)

Nu ska jag sätta fart med min dag!! Ni får ha en fin Torsdag (Kväll)


Japp, han är söt när han sover och är lugn :D 




 

2 kommentarer:

  1. HAHAHAHA kul dröm! Hoppas lillskrutten mår bättre idag, jag tror jag drömde om honom faktiskt? Kaffe - jag har ingen aning med poddar Gillar starbucks men det är dyrt. Ikea säljer ju toppenkaffe men det är inte poddar som sagt. Mat till Dr, grönsaker grönsaker grönsaker och protein. :) Crocpot är toppen!! Eller typ köttfärslimpa. Skickar recept på en grym bbq sås

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var riktigt kul, var så där fullkomlig normalt samtal om det hela...Typ som det nästan var fast mer :D Han mår mycket bättre men har fortfarande lite issues... Starbucks ska testas har hört att dom har ett bra som finns i pods också! Mat till dr är jag inte så orolig för i o med att jag har dig :D Tack för länkarna dom är nu sparade i en folder kallad "Special dieter" hihihi...Crockpoten kommer att bli väl använden! Använder du mandelmjöl istället för mjöl när du lagar mat som kräver mjöl? Jag behöver råd om huruvida jag ska bli anställd, få pengar som inte registreras eller om jag ska fakturera???!!! :)

      Radera