onsdag 11 september 2013

Onsdag och en härlig höstmorgon...

Känns som hemma, grått lite dimmigt och småregn :D Härligt!!!!! Det är vansinnigt skönt att kunna gå utanför dörren och känna att kanske jag måste hämta en tröja istället för att bara känna öhhhh denna värme...Vet att många inte håller med men jag älskar hösten!!! Jag älskar att ha på mig mysiga tröjor och scarfar eller hur man nu säger det :D Och bara att kunna promenera utan att känna sig för varm - Underbart! Sen vet jag att vi är väldigt bortskämda här i Colorado, solen kommer fram igen, garanterat och man sitter ute i linne fram till November i mellan varven av lite regn och grå himmel :D Det är ju ändå ett faktum att Colorado har minst 300 soldagar på ett år ;)

Igår var en riktigt jobbig dag, jag kände mig smått nedstämd hela morgonen, utan egentlig anledning - kände mest att det här med att jobb på kontoret på Thrive är lite överväldigande, jag kände att jag hinner ju ingenting här hemma m.m Sen som toppen på isberget så skickar Linda mig ett sms och berättar att dom fått låta Björn somna in - oj vad jag grät!! Sån hemsk tanke att behöva fatta ett sånt beslut, jag grät för Linda och såklart för Björn men även för Bode som förlorat sin bästa vän!!! Det är snart ett år sen Linda o Mike flyttade ner söderöver och fortfarande så springer Bode upp till deras dörr om vi går förbi eller ska hem till Michelle...Hans allra bästa vän och mer som en storebror än nånting annat! Bode var väldigt nedstämd igår han också så tror han kände på sig att nåt hänt! Usch så sorgligt!! Nu har ju Björn haft ett långt och härligt liv och det sista har bara smärtan i höfterna blivit värre o värre - när han var här sist så slängde han inte bara i sig maten utan lämnade den - Det har aldrig hänt förut...så det var ju det allra bästa för honom men FY vad jag känner med Linda och Mike!!!!



Denna bilden togs nu i somras....

Bode kanske 2-3 månader...


BFF´s ....
Efter att ha spenderat morgonen med att bara känna mig nedstämd så var det dags att åka till Thrive...jag hade typ bestämt mig för att om Dr Gina var där så skulle jag prata lite om vad planen är....Jag hann knappt in genom dörren förrän hon bad mig komma in och prata lite...Vi hade lite samma idé om saker! Hon frågade hur jag kände att det gick med allt och jag sa det - när det är hyfsat lugnt och tyst runt omkring mig så går det jättebra, alla program saker, schemaläggning och sånt är inga problem...Men jag har svårt att höra vad folk säger och jag känner det är jobbigt med 2 olika personer som säger saker på olika sätt, fast dom kanske betyder samma :) Alltså Judy och Jennie..och don´t get me wrong säger jag, jag tycker jättebra om båda - blir bara en extra spinn på översättningarna i skallen! Hon sa det att jo och det värsta är väl att dom flesta dagarna är helt galna och stressiga och då måste båda ge dig sina direktiv - varpå jag för säkert första gången i mitt liv säger att självklart är det så och ja jag tror kanske det är för mycket för mig!!!!!!! Jösses att det skulle dröja så länge innan man kunde erkänna att man kanske faktiskt inte kan :D:D Mammas fel!! ;)
Dr G säger - jag förstår precis, engelska är mitt modersmål och jag hör inte vad folk säger i telefon, därför jag måste ha personal som sköter telefonerna...Och vi båda sa att nä ingen av oss hade tänkt på att det kunde bli ett problem, med språket alltså! Med det sagt så säger hon: Jo men kan du fortfarande tänka dig att bli vår personliga kock och shoppare??!! Absolut!!!!!!!!! Ja men då så...Då kör vi på det istället :D Så imorgon blir det hem till dom och kolla igenom deras saker, få kreditkort och kod till huset!! Maken, Dr Chad har utvecklat nån allergi mot typ allt, så dieten är extremt strikt och Dr G hinner inte med det hela...Så det blir att pumpa Linnéa på allt hon vet om Paleo för det är det dom kör med mer eller mindre:) Allt måste handlas på Whole Foods dessutom, en anledning för mig att åka dit, äntligen, älskar Whole foods!! Spännande värre! Här känner jag mig definitivt inte vilsen, finns ingen mat jag inte kan laga :D  Ska bli väldigt kul och det är fortfarande en fantastisk komplimang att Dr G så gärna vill ha mig involverad :) Så troligtvis blir det fortfarande tisdagar och torsdagar...sen ska jag fortfarande gå in då och då så jag inte glömmer systemet så jag kan hoppa in vid kris på kontoret också! Mer detaljer bör jag ha på torsdag!

Så nu känns livet en aning lättare igen :) Dags för Jerry om några timmar, tänkte försöka hinna med en tvätt innan jag går idag! Så i måndags var jag så irriterad på allt...idag på morgonen kom ett meddelande från frugan igen...

THANK YOU SWEET PERSON
I CAN'T TELL YOU HOW I APPRECIATE YOU STRAIGHTENING OUT THE FRIDGE IN THE BASEMENT -- I AM JUST OVERWHELMED, WORKING 7 DAYS A WEEK PRACTICALLY.  I always appreciate the little things you do around here because I am always so far behind in Everything!
 
Jaha men då var det roligare att gå dit också :D:D:D
 
Så nu ska jag sätta fart med denna dagen - Ni får ha en härlig Onsdag (kväll)
 


Kolla in Demon Eyes Deluxe :D som en ficklampa nästan - Nu var det ju bara solen som tittade igenom men sicken läskig bild :D




 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar