lördag 7 september 2013

Lördag förmiddag...

Har vart på promenad i värmen, nu ligger båda hundarna utslagna och matte o husse, slappar på rätt bra :)

Om en timme är Det Beer o Clock då det är dags för Skypemys med Andreas hemma i Sverige!! Vi ska iväg på middag ikväll hos Tara o Steve, hade glömt det :) Men kom på det innan det var för sent i varje fall ;) Så nu har vi bestämt att jag ska dricka mina öl under skypen, så får Brad dricka öl på middagen så kör jag hem :) Borde ju inte vara några konstigheter så länge man inte dricker fööööör många :D

Gårdagen, var varm men annars helt ok! Jag o Jerry åkte till Dairy Queen på väg till hans läkarbesök, korv med bröd lunch helt enkelt :) Sen var han hos doktorn, sen vidare på röntgen och vi var klara när klockan var 14.30 - Hans diagnos var bättre än väntat, Brock och inte cancer :) Men ena brocket kan han inte operera, då det sitter vid hans fejk njure - men det andra måste fixas så vi får väl se när det blir dags för det! Men det var nog skönt för honom att veta - han var på riktigt gott humör så inga problem där! När vi kom hem så ringde jag och beställde en Papa Murphy´s take n bake pizza, som dom skulle ha till middag och åkte sen dit och hämtade den! Slutade lite tidigare då jag började tidigare så var hemma vid 16.50 redan...det var skönt! Vi satt ute med några kalla öl och kastade bollar till Cooper så han fick sin motion - det var alldeles för varmt för en promenad vid den tiden! Han verkade lika glad för det så inga problem! Bode haltade inte längre när jag kom hem så det var väldigt skönt!

Brad fixade BLT´s till middag, smarrigt värre - men det blev en sen middag så efter vi ätit hamnade vi på soffan och båda två somnade nog ganska så snabbt! :) Jag mådde sådär igår, ont i halsen och lite så där allmänt halvkass...Vaknade i morse och halsen var mycket bättre, behövde nog bara mängder av sömn...däremot så hade jag menssmärtor från helvetet istället...Blir alltid så jäkla mycket värre när det är varmt! 2 Treo och 45 minuters promenad gör att det känns mycket bättre nu så hoppas det håller sig någorlunda.

Nu ska jag ta och gå o duscha tror jag, innan det är dags för skype deluxe - Ser verkligen fram emot lite stressfritt samtal!

Ha en fin Lördag (kväll)

Denna goa skiten ska jag prata med snart - längtar efter min Dreas!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar