torsdag 26 september 2013

Torsdag då ja...

Dagen började med att Väckarklockan Cooper tyckte jag skulle vakna kl 04.40 - Nä vet du vad, nu är husse borta då kör vi på Cia tid :D Så jag vägrade röra på mig förrän kl var 6...Vi kör såklart Cia rutiner också, så en kopp kaffe ska jag ha först, så det blev frukost först och sen promenad för hundarna! Vi var ute i nära på en timme, solen hade precis gått upp över bergen så dom var helt rosa - naturligtvis tog jag inte med kameran....Nu leker dom som två galningar, inne i huset såklart - väntar bara på att nån av dom ska trilla och slå sig!

Innan vi gick på promenaden så gick jag ut och sprayade på mig ett ton myggspray för vid gårdagens prommis så fick jag nog en så där 25 myggbett!!! Det kliar som satan och det är ju så irriterande att ha dom på sig! När jag stod där så hörde jag Pssst, psst come here - Åh nej, Ronny! Så säger han: Jag är helt säker på att jag såg två män först i eran trädgård och sen i min i går natt!!! Öh ok! Och nu tyckte jag att jag såg dom igen, borta vid trädet där!!! Ok Ronny...I och med att jag är själv hemma så känner man att det är nog bäst att smeka galningen medhårs :) Han är ju helt säker på att dessa två har vart ute efter honom rätt länge, två hundar har försvunnit och han är övertygad om att det är dessa två som tagit dom! Och vi har liksom undrat var hans valp har tagit vägen, vart borta i över en vecka ( Nu trodde nog både jag och Brad att hunden rymt, då hon inte har det så trevligt där över ) Nä hon är sjuk så hon är i hans andra hus! Han är såklart övertygad om att det är dessa två som förgiftat hunden! Oh herrejösses, när kom Brad hem sa vi?! Lördag! Skit!

Ja ja vi gick på vår promenad, Ronny sa han skulle gå på patrull i området - så jag "skojade" med honom och sa att du vet att vi brukar komma tillbaks genom bak grinden så du kan väl avvakta med att skjuta är du snäll :D Hahahaha, jag tror nog jag ser skillnaden på dig o dom där! Tack!

Gårdagen så  åkte jag först till Kiropraktorn och hon drog o slet i mitt ben - känns mycket bättre idag :) Hokus Pokus! Sen åkte jag till Jerry via McDonalds, vi åt lunch och sen drog vi iväg till Lafayette och RockCreek sjukhuset där! Därefter åkte vi hem, Jerry var helt slut så han satte sig ner i sin stol och somnade väl typ omgående! Jag tog hand om skräpet, sen åkte jag till affären, tillbaks och gjorde middag! Kom därifrån strax efter 16.30, mötte Brad på vägen så vi vinkade :) Sen hem och kopplade upp hundarna och iväg på myggfylld promenad!

Idag ska jag snart iväg till Dr G...Laga 3 rätter plus efterrätt, sallad m.m - tar mig nog fram till 5 i varje fall...Svärmor kommer och tar ut hundarna och stannar här tills jag kommer hem, sen ska vi ta en gemensam promenad och äta middag tillsammans :) trevligt och skönt att inte känna stress över hundarna eller ja Valpen :)  Just nu har jag spenderat 30 minuter med att försöka få loss en pinne som satt fast i Bode´s glugg - att han alltid ska få saker där, tror vi måste skaffa tandställning så gluggen blir mindre på honom :D Det är definitivt inte roligt att gräva i en gigantisk hunds mun, men han klarar det rätt bra, så länge jag stänger ute valpen!

Imorgon blir det full fart, Grumpy Bob på morgonen och sen direkt till Jerry - hämta hundar hos svärisarna och sen hem och däcka på altan tror jag :D

Nu måste jag sätta fart, måste försöka snygga till här lite innan svärmor kommer!

Ha en fin Torsdag (Kväll)

This is MY Chair Now :D

I guess not...

Varför är den jäkla valpen i ditt knä för???

Lekstuga här på morgonen :D


 

2 kommentarer:

  1. Neeje, är det grannen? Men nya valpen som är sjuk? USCH!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp the one and Only :D Känns tryggt att han patrullerar runt och skyddar oss mot vad det nu är han ser :D

      Radera