onsdag 4 september 2013

Onsdag och idag är det dags för Jobb igen :)

Min extra lediga dag gick åt till att fixa Swea saker som blivit liggande över sommaren och lite MG pris fixande...Resten av dagen var bara hundar innan jag drog iväg in till stan för SWEA möte!

Var faktiskt hemma tidigare än nånsin, kanske var det bra med den extremt höga ljudvolymen igår så alla ville iväg :D:D Nästa möte blir dock hemma hos en av medlemmarna så då är det dags att känna sig irriterad redan nu över att behöva sitta i trafikköer för att ta sig dit - Medlemmen vi ska till bör dock inte ta mer än 1 timme en väg, istället för de 1.5 - 2 om det var längre söder över!!! Nä jag blir fan grinig bara jag tänker på det! Men men, har bestämt mig för att det är sista året i styrelsen så kan väl stå ut i ett par möten! Fast blir det längre söderöver och varje möte hemma hos nån resten av året, så är jag med via skype som vår ordförande sa igår ;) Helt ok för mig så länge jag slipper sitta på I25 med min manuella växellåda i 2 timmar! Nä jag vägrar!!! Hade man fått ersättning för att ta Toll Road så kanske ;) Det är som jag säger, tänk om folk bara hade kunnat tänka sig ett frukost/lunch möte på en lördag så hade jag inte haft några problem alls med att köra den vägen men det är det ju absolut inte tal om! Så nä, inget mer styrelse för mig och det är inte det att jag inte tycker det är viktigt och oftast rätt kul - men jag orkar bara inte med trafik skiten och de sena kvällarna, speciellt inte nu när jag jobbar till minst 17 och mötena börjar 18.... Men man blir ju invald för två år och jag väljer att sluta efter mina två :) Så hej å hå...

Så gårdagen med att försöka fokusera och jobba med en valp som tuggar på ens fötter och  bråkar med stora hunden - gick väl sådär :D Mina 6 timmar framför datorn innefattade väl kanske 4 timmars faktiskt jobbande :D Fast eftermiddagen igår så kändes det som om hundarna lugnade sig, Bode gick upp o la sig...Cooper följde efter och det var tyst?!?!?!?! Jag smög upp med kameran i högsta hugg och detta är vad jag hittar:
 
  
Japp så då gick jag in och duschade utan att stoppa in Cooper i Kenneln - för första gången när jag vart själv hemma sen Cooper kom! Inga problem! Härligt det börjar arta sig!
Och som grädde på moset, idag blev jag inte väckt av aggressiv Bode som var förbannad på Cooper när han försökte klättra upp och väcka mig, nä inte ett ljud!!!! Halleluja!! Sen under hela morgonen har det vart lugnt! Bode sa ifrån vid ett tillfälle enbart, det var när Cooper hoppade och försökte få honom att leka när han lagt sig tillrätta i soffan :D Och det är ju helt ok och till o med önskvärt!!! Japp snart så...

Cooper var lite väl energisk mellan mina 2 koppar kaffe så jag gick ut och lekte med honom, Bode kom också ut och var med...Dom sprang och jagade varandra medans jag vattnade plantor och plockade färdiga tomater :) Efter 30 minuter där ute så var dom rätt färdiga och jag kunde få min andra kopp i lugn o ro och nu ligger båda o sussar gott!

Brad kom hem och vi tog hundarna på promenad innan jag drog iväg in till stan igår, det var för jävla varmt!!!!!!!!!!!!! Sååååååååååååååååååååååååååå TRÖTTTTTTTT På hettan nu! Jag menar va fan det är September och vi ligger inne med minimum 32 grader varje dag - hela veckan ska bli het och på Fredag ska vi nog till o med slå värmerekord för 5:e gången på sista tiden - 36-37 grader... Och som inte hettan räcker, nä vi har så jävla mycket mygg så så fort du går utanför dörren här så har du 4 nya myggbett - och då ska vi tillägga att  många av våra mygg har West Nile viruset, så håller tummarna för man slipper sån skit i varje fall!!! Det är som att vara i NORRLAND!!!!!
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!
Det ska ju vara höst nu ju :) Så nu har jag klagat färdigt :D

Ja ja, antar det blir en hemskt kall och bedrövlig vinter som plåster på såren ;)

Nä nu ska jag äta frukost och försöka få lite gjort innan jag ska iväg och jobba - Brad ska på Baseball ikväll så får en egen kväll idag!

Ha en fin Onsdag (Kväll)
 
 
 
 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar