fredag 16 september 2011

Fredag & aj....

SÅ dagen igår blev inte riktigt som jag tänkt, delvis men inte helt :)

Tog Bode på en omväg, innan vi skulle träffa Linda för att ta en längre promenad med hundarna...Han var lite tossig så jag tyckte det var bäst! :D Vi gick runt området och han gick bättre än vad han nånsin gjort med mig på koppel! 25 minuter och behövde inte använda hela min styrka för att hålla honom - jag var överlycklig!!! Vi kom ner till en park vi har här och inte en människa, hund eller bil i sikte!! Så jag släppte lös honom, han behöver ju springa av sig för att må bra! Han sprang och han hoppade och sprang i cirklar, jagade lite fåglar sen såg han mig, hans bästa lekkamrat och tyckte väl jag skulle vara med också...Så han tar fart och springer i full galopp mot mig, vilket han gör ibland men han brukar också vika av i tid - det gjorde han inte igår!! Han kom springande i full fart och när han närmade sig så tänkte jag...o shit han tänker inte vända eller sakta in, 2 sekunder senare sitter hans båda framtassar i min sida uppe vid revbenen!!!!!!!!!! Jag höll på att ramla men höll mig på fötterna, ont gjorde det väl men just då kände jag mig mest chockad tror jag!!! Jag kopplade honom och gick upp mot Lindas hus och under den korta promenade började jag känna att det gjorde ont...Vi gick ut på våran promenad ändå med den stora skillnaden att Linda fick ta Bode...

Vi körde Peg & Denny till flygplatsen efter detta och sen åkte vi till Kohl´s...min shopping lycka var inte i näheten av så stark som planerat - fick dock köpt allt jag ville :D:D:D Vi åkte hem och jag tog en tablett o försökte sitta i soffan en stund..Bode var som en klängig 3åring - och jag bara kände att det här kommer inte gå!! Så ringde svärföräldrarna och jag frågade om dom kunde tänka sig att hjälpa mig med morgon promenaden - inga problem! Men när jag står o pratar i telefon med dom så blev hunden galen och började sätta upp tassarna där det gjorde som mest ont...tror eventuellt jag skrek högt, på svenska :) Varpå svärmor säger vi kommer och hämtar honom!  Så vips en timme senare var jag själv i stort tomt hus!! Konstigt med varken man eller hund här kan jag säga!:)

Jag tror bara det är hela muskeln som går runt bröstkorgen från skulderbladet och fram plus axelmuskeln som fått sig en omgång, eventuellt sträckt den - så inga brutna ben i varje fall, men skönt är det inte!! Känns lite bättre idag trots allt, så länge jag inte lyfter nåt, nyser, snyter mig eller liknande så går det bra :):) Så nu är frågan om jag ska låta Bode vara kvar hos Svärförädrarna tills imorgon då Brad kommer hem igen eller om jag ska försöka ta hem honom, och kanske bara åka till Hundparken om ingen kan hjälpa mig med hans promenader?!?!?!?!?! Känns elakt att lämna bort honom i onödan, inte som han skadade mig med flit!! Ja ja får tänka på det ett tag!!!

Fick i varje fall shoppat mitt överkast, duschdraperi, papperskorg, dörrmatta, och även gardiner med gardinstänger till gästrummet...Så hade jag bara kunnat lyfta armarna uppåt så hade jag kunnat fixa det fint här!!! Överkastet är på, fick gå runt och dra i kanterna, funkade! Lamporna vi köpte på IKEA är också ihopsatta och igång, dörrmattan är på plats...resten får nog dock vänta lite :)

Ska troligtvis på lunch med svärföräldrarna idag, kolla in vår restaurang och upplägget där, för festen! Sen ikväll blir det Sexparty i området! Har inte vart på en sån sen tja var det nåns möhippa tro?!?!?! Annars ska jag försöka att ta det lugnt som skjutton så jag inte gör nåt dumt och får ondare!

Ja men ha en fantstisk Fredag (kväll) och Helg :)

2 kommentarer:

  1. Usch och fy vad jobbigt att ha så ont:( Hoppas nu det "bara" är en sträckning.

    Låter ändå som om du har fullt upp men ta det lugnt så det inte blir värre.

    Puss mamsen

    SvaraRadera
  2. Japp bara en sträckning / bristning, så det så :) Blir nog bra! Ska ta det lugnt! Bode får stnna hos Farmor o Farfar i natt också så han får sin motion :)

    Puss puss

    SvaraRadera