torsdag 22 september 2011

Torsdag och jo då Aj är fortfarande kvar...

Min kära Hund har spenderat natten med att på ett eller annat sätt försöka och lyckas komma upp i sängen, varav två av försöken landade precis på mitt onda revben, så inte konstigt det känns lite mer idag igen!  Blev positivt överaskad av att Brad faktiskt tog tag i situationen mitt i natten och drog ner honom från sängen ca 10 gånger, man ska inte ha en 50 kg hund i sängen...Bode har en lyxsäng bredvid våran säng men han är så avundsjuk så han vill vara i mellan oss istället! Han är ju ingen liten hund så han tar ju upp mer än halva sängen dessutom :) Nä slutar han inte så slänger jag ut honom ur rummet helt o hållet, ingen av oss har sovit en hel natt på en vecka eller så och så kan man ju inte ha det!!

Gårdagen blev precis en sån dag jag behövde...slängde på mig jogginbyxor och stampade över till Linda ( som hade städdag i pyamasbyxor ) Jag fick babbla av mig om min irritation över mannen till nån som vet exakt hur det är :D kl 11.15 så tog vi vår första öl och fortsatte babbla medans Linda städade...sen kom Ansi förbi - hon skulle ju åka o shoppa och hade inte alls nån lust att komma i jogginbyxor eller dricka öl men det funkade ju utmärkt ändå :D Jag fick ett sms lite tidigare från Ansi som frågade om jag ville följa med och shoppa på Kohl´s , min första reaktion och vad jag sa till Linda innan jag ens läst meddelandet...aha Ansi har läst min blogg och ska rädda mig ur min misär :D Vilket naturligtvis var exakt var det var :D Sicken Klippa och så skönt att ha nån i närheten som inte bara tänker utan faktiskt också gör!! Det är vardagslyx av högsta kaliber det!!! Jag hann i varje fall hälla i mig 3 öl under dagen fram tills kl 15 då Linda skulle hämta Erik i skolan :) Jag vill bara påpeka att det är ju inte själva ölen som gör att man känner sig bättre, utan hela grejen, babbla av sig, dricka öl på förbjuden tid, sitta i jogginbyxor och håret i en tofs utan att ha duschat när mannen kommer hem - lite revolution i miniformat liksom :D:D:D

Brad kom hem gick ut med hunden, åt en macka sen drog han iväg och spelade basket - när han kom hem var han en pigg och trevlig man, en sån som jag gillar :D Så vi pratade om både det ena och det andra, utan att han somnade på soffan mitt i...:) Så när han gick o la sig vid strax efter 22 så säger han att gud va jag kommer vara trött imorgon...jag sa bara, jag tycker du ska sporta varje kväll för så här pigg har du ju inte vart på en månad!! :) Jag är starkt övertygad av att aktivitet gör dig piggare, inte bara på kvällen utan dagarna efter också, vare sig det är sport eller bara göra nåt annat än sätta dig i soffan framför tv´n, jag somnar också om jag inte gör nåt...av ren tristess - hoppas Brad kan bli övertygad om denna filosofi också :D

I vilket fall så känner jag mig inte lika arg och irriterad idag :)

Satt och kollade lediga jobb på varenda jobbsite igår och blev bara deppigare och deppigare...ska jag verkligen behöva jobba på KFC, Taco Bell eller nån annan fastfood restaurang eller måste jag utbilda mig till lastbilschaffis??!!?? Av alla tusen jobb jag tittade på så var det ett som jag kanske skulle kunna stå ut med - en jäkla administrativ assistent på nåt typ ålderdomshem...Nä fy bubblan vad jobbigt!! Hade vart så mycket enklare om man vart arbetslös hemma i Svedala eller haft ett skitjobb hemma...Att gå från ett jobb man haft i 12 år som man älskar till KFC känns så där...Nä Jag börjar kolla på utbildningar igen! Tror det får bli tillbaks till skolbänken om jag ska hitta nåt vettigt att göra här borta!!!

Idag tror jag jag ska åka o shoppa lite, kör nog Kohl´s och Target, för dom ligger nästan bredvid varandra...ska ringa farfar Peer och säga att jag kommer imorgon och lunchar istället! I eftermiddag ska jag och Linda ta hundarna på promenad och sen äta middag ihop - våra män jobbar sent idag så vi får en tjejkväll, eller tjej och barnkväll :)  Alltid trevligt!!

Nä om jag skulle ta och äta lite frukost och hoppa in i en dusch så jag kan ge mig iväg sen ...Kaffet är snart uppdrucket, bloggen skriven, ta och läsa lite nyheter och sen sätta fart helt enkelt!! :)

Ha en fin Torsdag (kväll)!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar