tisdag 6 september 2011

Tisdag morgon och slut på långhelgen...

Hade en fantastiskt avslappnande dag vid fam. Morgans sjö igår - det är en helt otroligt fin och trevlig familj, hela bunten! Det var lagom varmt och stolarna var bekväma :D Sjön hade nån vansinnig algblomning så vattnet var helt grönt!!! Aldrig sett nåt liknande, så nåt badande för min del blev det inte! Men jag hade inte orkat det ändå...min magbaskilusk har gjort mig smått utmattad, så det var skönt att bara sitta där och prata!!! Dom andra körde ett antal rundor på både vattenskidor och tube - som en stor rund gummigrej man drar efter båten! Såg kul men jobbigt ut :) Dagen blev i varje fall jättebra - ångrar absolut inte att jag åkte med :)

Efter sjön tog vi oss till Svärföräldrarna för lite Laborday middag, farfar var där också - mysigt! Åt lite burgare, en fick jag i mig :) Pratade om allt möjligt och sen kom vi till den viktiga frågan - Vår Wedding reception! Det är nu bokat till den 14:e oktober när mamma är här :) vi kommer ha festlokalen på mexicanska restaurangen El Jardin med en fet taco/burrito buffé :D Snacka om enkelt o bra - precis som jag vill ha det!! Men det ska skrivas inbjudningar som ska skickas brevledes - viktigt! Jag sa: kör hårt skriv det och utforma det som ni vill :) Dom ska hyra det i 3 timmar?!?! Är det tillräckligt för en fest liksom?! Ja jag antar det! Äh låt dom göra som dom vill känner jag :D Jag ska bara skriva en lista och hitta adresser till alla jag vill bjuda in och Brad får göra detsamma :) Som jag säger, detta är ju mest för hans familjs skull så jag sätter mig i baksätet :D Blir kul hur som helst, har ju bara träffat bråkdelen av Peer / Knapp familjerna så bara det blir ju jätteroligt!

Idag ska jag och Linda ta oss upp till Golden för en liten promenix med hundarna och sen svalka oss med en god öl på Goldens Second largest brewery, den största är Coors byggeriet :D:D Skillnade är enorm! Second largest har kanske sittplatser för 25 ute och 10 inne :D:D Coors fabriken tar upp halva ytan i Golden :D Vi älskar detta stället så det har jag längtat efter :):)

Magen är fortfarande inte helt hundra så hoppas på en dag till av detta sen får det fasen räcka! Jobbigt värre! Vet i skjutton vad det är för nåt, måste vart något vi ätit eller så :( Inget kul är det i varje fall! Peptobismo överdos kan man uppenbarligen inte få så bara o knapra piller :D  

Resten av veckan är ganska oplanerad tror jag....en middag på torsdag och att vi ska försöka ta oss till IKEA en kväll det är det som ligger i pipeline tror jag :D Det märker vi!

Nä dags att göra sig iordning - vi ska åka så fort Erik är lämnad i skolan 8.30 och jag måste duscha, äta frukost ( frukt kanske ) packa ner vatten till mig och Bode m.m

Ni får ha en fantastisk Tisdag (kväll) :)

Kram Kram

5 kommentarer:

  1. Vad kasst med magen...finns inget som får livet ur led som en mage som inte gör det den sk, varken mer eller mindre;)

    Bröllops festen låter helt perfekt! Jag önskar verkligen att jag kunde komma också!
    Puss

    SvaraRadera
  2. Ja håller med din kära syster:) hoppas verkligen att magen rättar till sig snart. Ta det lugnt med mat och dryck (förutom vatten då :D:D)så skall du se att det rättar till sig snart.

    Skall bli jättekul att få var med på bröllopsfesten:)

    SvaraRadera
  3. Nä jäkla skitmage - rent ut sagt! Känner mig helt slut men verkar definitivt ha lugnat sig...Linda gjorde lunch till mig och den har stannat kvar där än så länge :D:D:D:D Dricker mängder av vatten :)

    Det kommer bli en jättebra fest, mest Brads familj, förutom mamma då :) Sen har vi ju alla vänner som är gemensamma också förstås ;)Du fick ju hålla och vara med på den riktiga Annkin och inget slår nog den så :D:D Puss på Er <3

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Jag måste bara skriva ett litet meddelande till dig. Jag tycker det är så roligt att läsa din blogg. Du skriver jätte bra. Kul att följa hur du har det.
    Verkar ju som att du har börjat komma in i det amerikanska livet kanske bra. Vissa kulturkrockar, men det får man väl räkna med.
    Hoppas din mage slutar krångla. Inte kul med dålig mage.
    ha det gott!
    Kram Ulrika Hägglund

    SvaraRadera
  5. Hej Ulrika & Tack! Roligt att höra att nån läser och tycker det är kul...Blir mycket enklare att fortsätta skriva då :)Finner det extremt givande att skriva av mig faktiskt :D En hel del krockar blir det absolut - bara att acceptera :)
    Känns som magen kanske har en något lugnare morgon idag i varje fall - tack :)
    Ha det jättebra och tack för du läser :)
    Kram Kram

    SvaraRadera