söndag 18 september 2011

Söndag och mer Aj igen...

Undrar om det är svullnaden som börjar gå ner för jäklar vad ont jag har idag! Vaknade tidigt, låg och försökte samla kraft till att kravla mig upp ur sängen och ta mig ner för trapporna - piller!! Har inte hjälpt nåt ännu men det gör dom snart, hoppas jag för det här är ju inte roligt alls alltså!:( Ja ja det går väl över så småningom....Lite orolig för hur jag ska kunna ta hand om Oskar imorgon dock...kan ju inte lyfta ett glas vatten med vänstern liksom....:S

Igår blev en absolut slappedag, Brad kom hem vi slappade med lite lunch...tittade på lite football sen en film om 9/11 gjorde lite middag och tittade på en film till, 127 hours - den var riktigt bra!!!!!!!!!! Somnade på soffan till nån serie på tv och sen var det dags för sängen! Slappedag! Var riktigt skönt!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer...det är ju football Sunday så :) Brad spelar riktig fotboll kl 10.40 så han missar ju fömiddagsmatchen igen...Så troligtvis så hänger vi väl borta hos Linda o Mike igen, om dom vill ha oss :D  Borde egentligen åka till svärföräldrarna och fixa våra inbjudningskort men det går ju inte på en söndag under fotbollssäsong heller :D Kanske kan ta Oskar till Svärföräldrarna imorgon istället...så kan jag få hjälp med tunga lyft ett tag plus vi kan fixa korten :D Ska genast kolla på detta tror jag :)

Nä ska försöka göra mig lite kaffe och läsa lite nyheter tror jag

Ha en skön söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar