torsdag 29 september 2011

Torsdag redan...:)

Idag ska det bara bli ca 70 F ute / 21 grader - ska bli riktigt skönt med lite svalka :D Inte för att jag kommer se så mycket av dagen - städa, städa, städa :) Igår lyckades jag tvätta alla lister i Gästrummet, dom groteska "persiennerna", fönstren och dörren, nu ska här bara fejas till lite där inne, nya lakan m.m sen är det rummet klart ( när min man satt upp gardinstången så jag kan få upp gardinen naturligtvis - 2 gånger har jag påmint än så länge föresten )  Fick tvättat listerna i hela "hallen" där uppe och dörrarna som pekar utåt, även räcket i trappan upp fick sig en rejäl omgång och naturligtvis luft ventilen som är där uppe!! Puh, händerna känns som sandpapper efter att ha skrubbat med 409 - hjälper ju definitivt inte mitt onda revben heller för den delen! Men det är så skönt att få rent!!!!!!!!!!!!! Så det får va värt det :) Idag ska jag fortsätta....Det blir vårt sovrum idag, listerna och fönstren, persiennerna sa jag till Brad att antingen åker dom ut och vi köper nya eller så får han göra rent dom!! Spenderade över 1 timme med att få dom i gästrummet hyfsat rena! Sjukt äckligt!!! :D Efter sovrummet ska jag köra badrummen också! Där är det ganska enkelt, åtminstone Mitt / gästtoan - ganska rent där innan!! :D Jag ska även ta dom stora fönstren här nere idag eller om jag inte hinner så får det bli imorgon - gillar att ha lite tid att gå på - behöver ju shoppa lite också :)

Svärföräldrarna kommer hit på lördag för att hjälpa oss med lite skräp på baksidan, och saker jag behöver hjälp med här inne!! Antar att min kära svärfar bli den som sätter upp gardinstängerna och spikar upp mina tavlor :D:D:D:D Fast jag har börjat reta min man genom att säga saker som att varför behöver du din pappas hjälp för det???! Verkar funka rätt bra, te x träden här ute som vi planterade förra helgen, han ville ringa in sin pappa...? Jag sa bara HA??? Varför då?? Klarar vi inte av det själva? Sen åkte vi och köpte träd och planterade dom...utan pappas hjälp :):) Man får köra ful taktik - tror bara han är så van vid att vara bortskämd som fä...mamma o pappa fixar!! Nä sån skit funkar inte längre!! Det är som jag sa till Brad...hade det inte vart för att jag inte kan lyfta vänsterarmen över huvudet så hade gardinstängerna och tavlorna vart uppe för länge sen - Bra kvinna reder sig själv som mamma alltid sagt!!! Sen är det rätt skumt här - husen är så jäkla dåligt byggda, så antingen får man leta upp ställen där det finns trä reglar eller använda gipsskruv....hela huset är liksom gjort av gipsväggar :D:D:D:D Inte konstigt det blir askallt / helvetesvarmt här inne - och sen klaga på att elkostnaderna är dyra?! Amerikaner...

Igår så skulle jag njuta av 2 avsnitt av Greys Anatomy medans mannen spelade basket - då upptäcker jag att dom visar nya avsnitt av Criminal Minds följt av CSI ( Las Vegas såklart) just den tiden 20 & 21.00 - så det blev inget med det...så nu tror jag jag ska spara alla avsnitt och ha en dag när mamma åkt, då jag ligger på soffan hela dagen och kollar tv i pyamasbyxor och äter extrema mängder saltgodis :D Kan behöva lite vila efter vårt hektiska schema plus att det kommer vara väldigt tomt...Men jag fick otroligt goda nyheter igår!!! Min goaste Susanna och hennes Rickard har nu bokat biljetter och kommer hit och firar Jul & Nyår med oss!!! WIIIIIIIIIIIIII så glad jag blir! Ska bli så kul, så efter mamma åkt så är det dags att planera nästa besök!!!! Och efter dom åkt så är det bara några månader tills min Älskade syster kommer!!! :D Så jag känner mig rätt ok ändå...längtar hem rätt ofta - speciellt efter mina vänner och hela min familj! Sjukt vad man tar saker och folk för givet när man har dom nära, alla borde flytta utomlands ett tag...man lär sig fort allt man tar för givet kan jag säga!!!! Saknar Er där hemma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nä nu är det dags att äta lite frukost och få fart på städandet, hade vart så skönt om man kände allt var klart så man kan ta det lugnt och bara fixa lite smått sen!!! Som min svärmor sa igår ( hon städar som en idiot hon också - hon vill ju imponera på mamma...hihihi hon skulle bara veta att mamma inte ens hade lagt märke till nåt damm eller annat stök ) skönt att få grovstädat för då kan man koncentrera sig på allt det roliga inför Halloween / Thanks Giving sen, som att dekorera och baka :D Hon har en stor poäng där...får jag bara gjort allt det grova nu så är det ju bara att underhålla det sen!!! Så nu sätter jag fart!!! :)

Ha en fantastisk Torsdag (kväll)

2 kommentarer:

  1. Underbara du:) Saknar dig med sjukt mycket. Tack för samtalet det var gott att höra dig även om kameran strulade...Fördelen med att vara kvar hemma är ju att livet liksom bara fortsätter...jobb jobb jobb och sen stallet och allt annat, man hinner ju inte ens märka att dagarna går. Men jag tänker på dig varje dag bara så du vet <3

    SvaraRadera
  2. Tack själv!! Att det ska va så svårt att få ihop tider som funkar för oss båda...det borde ju vara rätt enkelt egentligen :D Jag städar ju inte bara bort smuts här utan även tid - Denna veckan har gått sjukt fort :)

    Tänker på dig också, minst en gång om dagen :) <3

    Puss o Kram!!!!!

    SvaraRadera