fredag 30 september 2011

Fredag!!!!!!! Känns som en riktig fredag efter allt slit denna veckan :)

Jo så är det faktiskt! Har räknat ihop att på dom två sista veckorna så har jag städat och fejat nånstans mellan 25 och 30 timmar :) Blir några till idag så låt oss säga 30 totalt ...Vad kan man begära för timpeng för detta tycker ni??? Jag är ju som en "live in" maid då, mat och husrum betalt så visst avdrag får ju göras på lönen men ändå!! :D Borde ju dessutom få extra betalt efterssom all denna städning INTE hjälper mitt revben att läka :)  Igår gjorde jag färdig sovrummets lister, tv monster bänken och alla pinaler där på fick sig en omgång, fönstren blev tvättade, fick tvätta "springorna" med tops för att få bort skiten :) Gäst Badrummet fick också en totalstädning...tvättade badrumsmattorna och skrubbade det som inte var skrubbat innan...:) Dammsög hela övervåningen efter det = Nöjd!

Fick mitt Checkcard igår...Checkcard??! Va är det liksom?! Ja ja ska funka som ett vanligt visa kort säger dom! Så nu kan jag shoppa loss ordentligt igen - med Brads pengar :) Fast jag måste ju ge honom kvittona så han vet hur mycket "vi" spenderat eftersom det är ett vanligt kontokort ingen Kredit :) Tycker det hela känns rätt absurdt att behöva visa kvitton - fast det är ju som på jobbet kan man säga...köper man nåt så får man ju visa kvittot, så får väl se det så :D:D:D Maken kommer säga samma som chefen hade gjort, varför köpte du den dyra saken fanns säkert en mycket billigare variant :D Ser man det så, så kommer det att gå alldeles utmärkt :)

Kallt på morgonen här idag...men ska bli ca 83F igen 28 grader alltså :) Idag ska jag bara tvätta fönstren här nere tror jag...kanske att jag kör Badrummet i sovrummet också för det ser ju förjävligt ut nu med allt annat rent....men annars är det färdigstädat för denna veckan :) Ska fixa sängarna och sånt på måndag...Sen är allt redo för Mamman när hon kommer på tisdag!! :) Ikväll är det alltså tjejkväll på stan, jag har fortfarande ingen aning om vad vi ska göra eller vilka som kommer, jo vissa vet jag ju men ?!?!?! Kommer bli jättekul, har förvarnat om sovmorgon och sagt till svärföräldrarna att dom inte får komma förrän 14 tiden :) Vet inte hur dom ska hinna fixa allt, speciellt nu när min man konstaterat att han inte ska sätta upp mina gardinstänger förrän då heller...5 gånger stämde i mitt vad men det blir inte ikväll utan imorgon alltså :) Bara det är uppe tills på måndag så...

Imorgon fixardag med svärföräldrarna alltså sen på söndag, i och med att vädret ska bli så bra så kör vi Familjen Morgans Sjö igen!!! Football på radion istället för tv´n - I LIKE!!! Men söndagen blir ju definitivt inget gjort i varje fall! Skit samma det ska bli jättetrevligt! Familjen Morgan är fantastiskt trevliga och roliga hela bunten! Kan inte tänka mig ett bättre sätt att spendera en söndag på faktiskt!

Annars är det mesta bara fixa inför mammas ankomst nu...jag måste åka o shoppa lite till, Ultas, mat och det viktigaste av allt - Total beverage! Får nog göra detta på måndag tror jag...idag får jag ta det lite lugnt så jag orkar med kvällens äventyr :D Kanske ska vänta tills på Onsdag med visst shoppande, så mamma kan få va med på en sån shoppingrunda också?!?! Ultas måste jag göra innan då jag behöver grejer till mamma på morgonen :D Men mat har vi och vin borde vi ha tillräckligt av också...lite lågt med öl förstås??!!! Äh ska jag ändå till Ultas så kan jag lika gärna stanna på total Bev...struntar i matshoppande dock! Blir bra...:) Tur jag har min blogg att konsultera och diskutera med hur skulle jag annars kunna fatta beslut :D:D:D:D

Nä om man skulle sätta fart så man kan komma iväg och få städat och ändå hinna slappa tillräckligt innan man ska iväg ikväll :)

Ha en underbar Fredag (kväll ) och helg!

2 kommentarer:

  1. Men det är lite absurt att visa kvitton, du får lära honom om internetbank! Då kan man ha koll utan att sitta och knappra på en miniräknare :)

    SvaraRadera
  2. Visst känns det lite 1900-tal :D Jag har sagt det förut och kan säga det igen...Ibland tror jag att jag flyttat ihop med min 97 åriga morfar :D:D:D:D:D Nä knepet är att jag måste börja tjäna egna pengar så kan han ge fan i vad jag spenderar dom på sen ;)Ha en fantastisk Fredag Kväll!! :)

    SvaraRadera