fredag 7 september 2012

Fredag och det känns som en fredag också :)

PMS ??!!!!???!! Är på min 6:e dag utan P-piller och innan ni blir allt för exalterade så Nej, inte för att vi försöker skaffa barn, just nu:D Jag måste vara utan  pillren i ett par månader innan jag kan gå på nya amerikanska saker! Gynekologen jag pratade med vill att jag ska vara av dom minst en månad innan jag kommer dit, då dom inte kan få papper från Sverige med mina uppgifter!! Vettigt men lite skrämmande...tilläggas ska väl att jag ätit Cerazette och inte haft nån riktig mens på 2,5 år eller så :D

Men dom sista dagarna har jag haft städnoja och det kan ju bara bero på PMS, eller hur!? I onsdags tvättade jag alla fönster i nedervåningen, tvättade 2 tvättar, städade ur kyl och frys m.m kommer inte ens ihåg! Igår nådde det nya höjder...Började med att ta ur alla  screen windows på övervåningen och tvättade sen alla fönster där uppe, tvättade skärmarna ( med rengöringsmedel ) Fick vänta med 2 utsidor, Brad lät mig inte gå ut på taket själv hemma, ganska vettigt men irriterande :) Han kom hem och tvättade dom två fönstren sen :D Efter det var klart så fick jag för mig att göra rent Bodes mat skålar och bricka, lyfte på brickan och tog ut den, gick tillbaks och lyfte på dom två backarna som håller brickan - wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fick krulligare hår:

Den är mycket större än den ser ut dessutom!!


Bara att ta fram monstret....



Jag var ju uppenbarligen tvungen att ta fram monstret aka dammsugaren, dammsuga upp den jäklen och sen fortsätta dammsuga hela huset så den garanterat var död :) När jag var klar med dammsugning av hög kaliber så var jag tvungen att ta av uppsamlaren och ställa den på utsidan, bara om ifall att :D Naturligtvis så kunde jag ju inte låta bli att tvätta alla golv efter detta! Och när jag såg hur smutsiga listerna var så naturligtvis fick jag ju skrubba dessa och dörrarna också! Under tiden jag höll på med detta så tvättade jag 6 maskiner tvätt! Efter allt detta bestämde jag att jag var galen och var tvungen att sluta...så jag hämtade mig en kall öl, satte mig på utsidan, drack upp halva och gick sen upp och duschade! Men när jag kom ner igen....köket såg ju förjävligt ut, så skrubbade allt där, kom på att jag var tvungen att bädda loftsängen med de nytvättade lakanen jag köpt och bädda gästsängen också såklart...Sen bestämde jag mig för att förbereda maten så det gjorde jag och sen fick jag ju städa köket igen :D Puh...Klockan 16.50 satte jag mig i soffan i 20 minuter tills Bode vaknade och ville ha mat...efter det så hämtade jag mig en ny öl och satte mig där ute tills Brad kom hem!!! PMS?????!!!!???!!! Kommer inte riktigt ihåg :D
 
Idag ska jag inte städa nåt, det är ett som är säkert!  Om några timmar är det dags för en skypedejt med min bästaste Andréas hemma i Sverige, vi kör mat och öl träff som vilken fredag hemma i Götet som helst :D Han kör normal tid, jag får köra Öl lunch :D Funkar bra det med!!! Så när Brad kommer hem idag så är jag nog lite på kanelen redan :D Trevligt....Ikväll har vi middagsplaner så förhoppningsvis är jag inte allt för packad :D:D:D:D:D Tror jag ska kunna hinna nyktra till i så fall ;)
 
Imorgon är det dags för ett sista ryck i trädgården innan hösten och under tiden försöka underhålla Memphis, Isabells son...försöka lösa nån timme eller så i mellan med lekkompisar i området  kanske?? Annars kommer väl den stackarn att dö av tristess :)
 
Ja ja, det blir nog bra det med!
 
Nu ska jag försöka hitta nåt att äta, ta en dusch och eventuellt ta en promenad med Bode så han håller sig lugn under min skypedejt :)
 
Ha en fantastisk Fredag ( kväll ) och helg!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar