lördag 1 september 2012

Lördag morgon!!!

Förkyld?? Ja men visst, men är mycket bättre! Lite tät och snuvig om vartannat plus lite sån där go förkylningshosta ( Fan, nu kommer mannen tjata om rökningen ännu mer ) Men annars mår jag ju mycket bättre!!!

Idag är det dags för Football draft, en minimerad version i år med bara nära vänner och familj :) Trevligare tycker jag för det är ju dom vi kommer se på Footbollen med!!! Efter vår draft så blir det lite yardgames och mat - har längtat efter hösten och football märker jag!! Varje söndag har man lite planer, lite football food och umgänge!! Footbollen i sig är väl inte det som drar mest utan själva alltet runt omkring!! Härligt!!!

Gårdagen spenderade jag med shopping, först lite smått o gott på Dollar Tree :) Efter det en ny Trådlös Router sen var jag tvungen att spendera svärmors 20 dollar i Kohls cash...blev 18 dollar plus ...vet inte vad som hände där :) Kom hem med ett par nya flipflops, en ny top och en ny skjorta - fast när man tänker efter så var ju det väldigt billigt med 18 dollar för allt det, eller hur :D Efter Kohls blev det Target och sen hem! Jag spenderade 3 timmar med att få igån Routern, höll på att kasta ut den jäkeln men fick till slut igång det hela och nu är det helt fungerande och bra!!!

Brad var på lite afterwork efter jobbet så han var väl inte hemma förrän efter 18, men på gott humör, vi blev sittandes och pratade över ett par öl...Maten jag inhandlat för att laga får bli en söndags middag istället. Klockan blev så mycket så vi värmde upp pizza :) Bra att göra slut på resterna först, eller hur!

Nu är det dags för mega fokus...måste städa undan, marinera kyckling och förbereda övrig mat, bädda gästsängen och få ordning på allt annat innan alla kommer vid 13, vill inte behöva pilla med saker när folk är här - ska verkligen bli jättekul!!!

Imorgon ska vi dessutom cykla in till Denver, Baseball....Ja men cyklingen och ölen på Fido´s är jättetrevligt i varje fall :D Kris och Charlotte gör oss sällskap så det blir nog jättetrevligt! Jag sa till Brad att kanske att jag får köra och möta dom vid 88:e gatan, då jag inte är helt hundra fortfarande...varpå han säger: kanske vi alla får starta där ändå - han räknar nog med viss huvudvärk imorgon :D:D:D:D:D:D

Nä nu får jag sätta fart här så det blir nån ordning på saker!!!

Ha en fantastisk Lördag (kväll) vi hörs snart!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar