tisdag 18 september 2012

Tisdag också....

Jösses...tiden bara rusar iväg! Idag är det dags för Costco besök med svärmor...Shoppas allt som vi kan tänkas behöva under några veckor och lite till :D Sen hem och tänkte se till att gästrummet blir helt klart idag, bädda nytt och fixa o dona där...Badrummen skrubbade jag igår så där ska bara dammsugas av och andra smådetaljer! Helt otroligt man blivit så bra på att städa som hemmafru :) Nån tvätt eller två tänkte jag nog hinna med också! 

Nu tog jag en paus för att försöka få till bilder på Vår Kanin...svårt, vill ju inte få Bode intresserad så han börjar jaga den. Kan ju inte gå för nära helt enkelt, men kolla in den söta lilla saken:



Svårt att se att det är just såna här kaniner folk har hemma i bur...jag menar här lever dom helt vilda :D

Gårdagen försvann mest...Åkte till Seniorcenter, ingen diskare så det blev lite mer jobb än vanligt! Kom inte därifrån förrän efter 12.30. Jag och Kathy åkte därefter till Banken för att sätta igång en automatisk överföring från oss till dom! Tog ett tag det med...sen körde jag hem henne innan jag åkte hem! Jag var hemma efter halv två, åt lite lunch och satte sen igång och skrubbade badrum och fixade i ordning lite i köket...Vi gick över till Linda o Mike strax före 18, Broncos började spela kl 18.30...Längsta matchen på länge och förlust....Vi var hemma igen vid strax efter 22 efter en trevlig eftermiddag med smarrig middag :)

Nä nu får jag sätta fart, måste ju åka om mindre än en timme...:)

Ha en fin Tisdag (kväll)

2 kommentarer:

  1. morron!
    Sag till om du beh;ver hjalp infor fredag! och handla som sagt inget till mig el casey.. suck

    SvaraRadera
  2. Det gör jag,tack :D Handlar inget till Er - säger till nästa gång jag åker, det kanske är dags för påfyllning :D Ha en härlig dag!

    SvaraRadera