fredag 28 september 2012

Fredag...

Känner mig fortfarande rätt matt men mycket bättre!! Har just skickat iväg mamma med svärföräldrarna ner till Alamosa - så vi har föräldrafritt i helgen...synd Brad är på kurs hela tiden bara :)

Själv ska jag ta vara på dagarna och försöka vila bort denna jobbiga sjuka, ta hunden på långpromenader...ja det är väl det jag planerat egentligen :D Ska tvätta undan så mamma har rena kläder när hon kommer tillbaks, vi har ju bara tills Onsdag eftermiddag på oss innan vi drar iväg till Salt Lake City och besök hos the H-P´s :D

Gårdagen så tog vi bussen in till Denver, som sagt en halvtimme till bussen, 15 minuter på bussen och ungefär samma hem, bara 20 minuter från bussen och hem dock...bussen var sen så vi stod 10 minuter i kö och väntade på att få komma på bussen också, men väldigt smidigt ändå och trevliga rena bussar :D  Ganska skönt med bil dock - inte konstigt inte fler åker buss här!! Men hade bussen gått härifrån och inte minst 20 minuters bilfärd härifrån, så hade jag definitivt åkt den oftare!!

Vi kom in till Denver vid 13.30, gick runt lite men vi var hungriga så vi gick ganska snabbt till The tilted Quilt för lunch och en öl :D Gott! Sen drog vi vidare till the Pourhouse Pub för en liten tjejträff! Vi var hemma vid 19.30 igen så ingen sen kväll - lugnt och skönt!!

Idag ska jag bara ta det lugnt tills jag måste åka söderöver till IKEA, ska vara med på ett planeringsmöte inför Julbordet! Dom andra som skulle varit med har fått förhinder så nu är det bara jag som ska gå...om jag inte kan övertala Anna-Karin att hänga på förstås :D Kl 17 ska jag vara där så vill jag slippa trafiken så får jag nog passa på att shoppa lite innan ;) Så synd...Behöver lite enkla vinglas och småsaker - man får passa på :)

Nu ska jag bara slänga mig på soffan en stund och sen kanske äta lite lunch eller nåt eller kanske bara lite mer flupills :)

Ha en fin Fredag (kväll) och helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar