måndag 10 september 2012

Måndag igen :)

Denna helgen sprang förbi väldigt snabbt!!

I lördags så var vi barnvakt för Memphis, han kom vid 8.30 och Isabell plockade upp honom vid 13.30 så inte så länge! Vi hade tänkt att jobba på ordentligt i trädgården men Memphis ville så gärna först, leka i sanden här på baksidan sen vattna allt och efter det leka med Erik och Oskar, så medans Brad tog Bode på promenad så gick vi med Linda och killarna till Lekplatsen! Erik hade Flag football match vid 12 så vi bestämde att äh va skjuttan, vi får lösa trädgården en annan dag och åkte med och kollade på Erik och lekte lite på den lekplatsen också! Lite trädgårdsarbete hann vi ju med och Memphis var ju en riktig hejare på att vattna, så gräsmattan och alla plantor och annat bör bli hel-grönt igen :D

Vi hade lite middagsplaner här hemma, men kvällen slutade sen hemma hos Linda och Mike med några öl ihop med Nick och Michelle framför öppna elden :) Trevligt och det är så himla skönt att bara promenera över till goda vänner, inte behöva tänka på att köra hem!!! Kommer bli riktigt jobbigt att inte ha Linda o Mike i närheten - tur Nick och Michelle inte planerar att flytta i varje fall :)

Gårdagen var ju Football Sunday extravaganza, Brad satt spikad från 11 framför tv´n :) Vi var på promenad på morgonen sen direkt hem till football! Jag åkte och handlade lite, då vi stod för maten igår! Jag gjorde egen Pulled pork i crockpoten, blev riktigt lyckat!! Fick handla lite mer, inte så hemlagat kött, och blanda i då vi blev lite fler än planerat :D Vi gick över till Linda och Mike vid 17 Broncos match började först 18.20 så vi hade lite tid framför dom andra matcherna :) Så här i början är det riktigt kul att kolla på alla matcher, vi får väl se hur det känns framåt februari :D:D:D:D Vi var hemma vid 22, Brad gick o la sig med en gång och jag kollade ett avsnitt av CSI....sen somnade jag riktigt gott!!!

Fantastiskt vad fort dagarna går...denna veckan så åker Brad iväg på konferens i Vail...han åker på Onsdag eftermiddag och kommer hem på lördag morgon! Det är ganska skönt när han är borta i några få dagar så där! Då kan jag göra som jag vill, strunta i att äta middag, ligga på soffan och kolla såna där grejer som the Voice och x-factor, Live :D Dessutom är det härligt att ta alla promenader själv med Bode :D Ska bli riktigt skönt faktiskt! :)

Nu är det ju inte ens 2 veckor tills mamma kommer heller :D Wiiiii, blir kalas!!!

Nu ska jag sätta fart här :)

Ha en fin Måndag ( kväll )

3 kommentarer: