torsdag 27 september 2012

Torsdag också...

Ingen liten sjuka kan stoppa oss :D Igår shoppade vi loss som dårar, tror det botade det värsta...;) Fick mig ett par nya Höst boots - så snygga!! Sen shoppade mamma lite grejer till Syster Yster...MUDD ;) Så nu blir hon glad, naturligtvis hittade hon ju massa saker till sig själv också....Hon skämde bort Bode med ett nytt halsband och lite goda treats och Brad fick sig två snygga Pikétröjor som var på Mega Rea !

Vi åkte hem och slappade på uteplatsen tills Brad kom hem! Rena mirakelmedicinen - i morse mådde jag skit tills jag snörvlade / drog bak en blobb kaka av stenhård hjärnsubstans eller nåt, jag nästan spydde, så hemskt var det - men så fort det var ute så mådde jag ju riktigt bra igen :D Lysande...

Idag ska vi åka in till Denver :) Vi ska faktiskt åka bussen, så Kathy hämtar upp oss 12.30 och kör oss ca 25 minuter till buss stationen...sen tar det ca 20 minuter in till 16 street mall :) Köra in till samma ställe tar, utan trafik, ca 20 minuter ;) Brad kommer sen och hämtar oss på samma station ikväll! Lysande, ska bli kul att se hur det funkar!!! Man är ju änna van vid att kunna ta bussar och spårvagnar överallt, så hoppas detta är en bra lösning...tror eventuellt man kan ta en buss till samma buss station från 120:e,  precis utanför vårt område och sen vidare till Denver! Spännande värre! Blir en liten träff med Anna-Karin och Linnéa (förhoppningsvis) på vår kära Pourhouse Pub :D Så mamma får se stället där vi brukar träffas på vår tjej happy Hour....

Imorgon drar mamma iväg till Alamosa över helgen! Blir bra att jag kan vila upp mig över helgen så man är fit for fight på måndag igen :) Jag har en liten middag på Ikea på fredag kväll, planera lite julbord och sånt kul :) Annars har jag inga planer över helgen!!! Hunden ska få långpromenad, då Brad har kurs hela helgen, men det är ju bara nyttigt :)

Nu ska jag gå och göra lite frukost till oss så det är klart när mamma jobbat färdigt :)

Lämnar er med en länk från min systers blogg - Fantastiskt roligt :D

http://annkin70.blogspot.com/

Ha en fin Torsdag (kväll)




2 kommentarer:

  1. ha ha jag vet...jätte kul. Fast jag var verkligen inte alls på humoristiskt humör när jag skickade den...Seriöst! Som sonen skulle säga.

    Jag älskar shopping, framför allt när någon annan gör den för mig:)Och vilka fantastiska shoppaholics jag har till mitt förfogande;)

    SvaraRadera
  2. Förstod det, men jag tyckte det var jättekul :D Seriöst as ball till o med :D

    Shoppandet har gått som smort hitills, fantastiskt för fattiga mig o bli lite bortskämd också :D

    SvaraRadera