tisdag 4 september 2012

Tisdag fast det känns som Måndag :)

Helgdagar...skumt vad dom ställer till det...

Igår så åkte vi till Svärföräldrarna på sen lunch / tidig middag, det var lugnt och skönt...Vi åkte därifrån vid 5 tiden, Brad höll på att somna rakt av när vi kom hem, så vi tog hunden på kvällspromenad istället! Det var väldigt skönt och när vi kom hem kunde vi bara lägga oss på soffan utan dåligt samvete :) Blev premiären av No Reservations med Anthony Bourdain - helt underbart program, kanske inget för dig Linnéa, han super, svär och röker som en borstbindare och äter konstant, smal är han dock hihihihihihi :D

Brad gick och la sig tidigt ( störde mig inte ett dugg igår) medans jag kollade på lite nyheter och sen ett avsnitt av CSI :) Perfekt avslut på helgen!

Jag känner fortfarande av min förkylning men med tanke på hur jag behandlade mig själv denna helgen så förtjänar jag det nog ;) Men det var en riktigt rolig och trevlig helg så får nog vara värt det trots allt :)

Denna veckan planerar jag att göra allt jag hade tänkt göra förra veckan...Tvätta fönster, storstäda, rensa garderoben massa tråkiga saker! Men idag smygstartar jag veckan med att göra rent kylen och städa ur den och sen åka och shoppa mat för veckan! Det får räcka idag...imorgon då jäklar :D

Jag ska ta och gå och äta lite frukost, fastnade med mamma på skype en stund och nu är klockan redan  10.30...skit!! Så "frukost" dags och sen shopping!!

Ha en fin Tisdag (kväll)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar