Follow by Email

fredag 29 november 2013

Black Friday :D

Japp Mega shopping dag - betyder att jag inte går nära en affär om det inte är nödfall :D Hoppas verkligen inte Grumpy´s behöver nåt idag igen!

Jag handlade faktiskt lite på Kohls Online igår - man fick 15 dollar kohl´s cash och dom hade mitt KitchenAid pasta set på mega rea, Svärföräldrarnas Julklapp fick jag köpt också och handdukar inför julen :D Denna veckan kan alltså sammanfattas som...Shopping deluxe a la internet :D Och icke att glömma - 105 nya dollar att shoppa för, alldeles gratis ;)

Morgonen har vart lite knepig, Cooper sov lite längre tack o lov...men sen fick jag stänga in honom medans jag gav Bode mat och vatten...Om en timme så är han hos veterinären och blir av med sina kulor, stackarn! Jag hatar verkligen att det måste göras här, nästan lika mycket som jag hatar att man klipper av svansen och "duclaws" utan tvekan på valparna...Stackars Cooper fattar ingenting, varför får jag ingen mat liksom! Jag är VÄLDIGT glad att Brad ska ta honom dit, jag kan åka och rädda honom sen som den hjälte jag är men att lämna honom där usch!!!!!!! I eftermiddag kommer han hem med en tratt på huvudet och får fortfarande inte äta på ett tag, men vatten kan han få i varje fall, hur han nu ska nå till vattenskålen!? Ja ja, om några dagar så kommer han vara bättre igen och slippa tratten när vi är hemma i varje fall! Jag kände mig mycket lugnare efter jag såg Cody igår, han hade akut operation för en vecka sen och han var så gott som tillbaks till normal igen!

Gårdagen var jättetrevlig! Jag älskar verkligen Judy och familjen Morgan! Vi var där vid ett och åkte därifrån strax efter fem...hemma och matade hundar i ganska normal tid! Linda och Mike tittade förbi en snabbis på kvällen efteråt! Jättetrevligt! Vi kom dit och jag drack min ranson av alkohol haltiga drycker ganska omgående och övergick sen till alkoholfritt - det var ett bra knep måste jag säga! Kalkonen dröjde ett tag, Judy hade läst på paketet att det skulle ta ca 4,5 timme - jag sa det genast att njae men hörru...du säger att kalkonen väger 20 Pounds - det är änna omöjligt att den är klar så snabbt - 15-20 minuter / Pound - borde bli mer som 6,5 timme :D I vilket fall som helst så hade vi väldigt trevligt under tiden den bubblade i ugnen :D God blev den och allt annat var riktigt smarrigt också - ska erkänna att då jag bara haft 2 thanks giving middagar tidigare och jag gjorde den ena - så kommer denna middagen som nr 2 (efter min egen, som var mer som en juldagsmiddag hemma ;) ) Judy skojade hela dagen om att Kathy minsann hade haft kalkonen klar i tid :D Jo men hon hade inte haft lika roligt heller ;)

Idag ska jag alltså iväg och jobba sen snabbt hem och skypa med Andreas innan Cooper ska hämtas igen! Ikväll blir det lugnt och beskedligt...Imorgon ska Brad o Kish åka till Fort Collins och gå på Football med Rand, jag ska vara hemma o pynta o göra fint medans jag skämmer bort min lilla ynkliga valp :D Antar Kish stannar på middag efteråt så ska fixa lite mat också...funderar på att köra en sats med köttbullar också?! Eller ska jag kanske göra det på söndag?!?! Tänkte i år att jag kanske ska göra 1 sats i taget och 4 omgångar istället :D Hmmmm Vi får se helt enkelt :)

Nä nu ska jag vinka av min lilla valp och sen göra mig redo för dagen!

Ha en fin Fredag (kväll) Speciellt önskar jag min syster och min kusiner en fantastiskt fin Julshopping / Happy Hour eftermiddag - inte alls avundsjuk :)

2 kommentarer:

  1. Du är med oss i våra hjärtan. Kram lillkusinen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh du kommenterade :) Nu känns det mycket bättre :D Ha det jättekul!!! KRAAAAAAAAAAAAAM

      Radera