söndag 17 november 2013

Underbar Söndag :)

Jag är på så gott humör idag!! Bara en tendens till lite huvudvärk, trots ett antal öl och sen kväll! Gick o la mig vid 3.30 först - men mina fina hundar var snälla mot mig idag, dom lät mig sova till kl var sju!! Dom vill inte gå på promenad idag, jag har frågat flera gånger!!! Dom bara stirrar på mig och lägger sig ner igen!!! Partaj är ett bra sätt att trött ut hundar uppenbarligen! Om två timmar ska vi åka och hämta Brad också - äntligen kommer han tillbaks hem så vi kan återgå till våra normala rutiner :)

Morgonen började bra, Linda sov över så vi hade en mysig kaffe stund på morgonen innan hon åkte hem...saknar våra enkla tillfällen så det var perfekt! Innan Linda vaknade hade jag tömt diskmaskinen och fyllt på med mer! Hundarna är som sagt var helt slut, dessutom blåser det som fan där ute så dom vill inte ens gå ut :D Känner mig inte ett dugg skyldig då dom nog fått ett antal fler kilometer motion denna veckan än vanligt!!! Har kört med Runkeeper, men missade ett par dagar men jag har fått in ca 13 miles ( drygt 2 mil )  och sen tog ju svärföräldrarna dom på en dryg 2 mile promenad också ( ca 3 km ) Plus att vi lekt mer än vanligt där ute med både Frisbee och dom med varandra! Inte konstigt dom är trötta!

När Linda gick så satte jag mig vid datorn och hade fått ett långt mail från Finaste Lillkusinen Sara - japp som hon sa, vi är asgamla men hon är fortfarande minst :D Härlig läsning, ska snart sätta mig och svara, sist tog det nog 2 månader innan jag fick till ett svar :D Men idag har jag ju lite tid ;)

Gårdagen var en konstig dag, jag hade ingen som helst lust att ge mig iväg ut, var sugen på att städa och göra fint :) Men fick tvingat mig ut till slut...tog mig ca 2 timmar och när jag kom hem hade jag istället ingen alls lust att städa längre....Tjejerna kom vid 7 och vi åt väl vid 8...11 härliga tjejer var vi blandat Svenskt och Amerikanskt! Så trevligt det var och välbehövligt! Jag fixade lite kyckling / biff thai mat med massa kryddor, grönsaker och kokosmjölk, enkelt att göra för många och alltid gott!

Nu ska jag faktiskt bara gå och ta mig en dusch och hoppa ur joggingbyxorna innan jag ska sätta mig med Saras email, kan ju skriva ända tills jag måste åka om 1,5 timme  :) Ska bli gott att få hem Brad, saknat honom :) Trevligt!

Kram på Er och ha en Underbar Söndag (kväll ) Go Broncos!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar