Follow by Email

måndag 11 november 2013

Måndag igen...

Idag fick jag ledigt från Senior Center då dom har stängt pg a Veterans day...hmmm Sen blir det såklart Jerry för några helgdagar har man ju inte direkt där :)

Brad flyger i väg för en vecka på två konferenser idag, han har ledigt idag, så i morse tog vi en bonus Government building promenad! Härligt! Hundarna har fått mängder av motion denna helgen, Gov Building i Lördags, 5K race eller ja walk för oss igår - fundraiser för Dustin och familjen Hickok - härligt väder hade vi och det verkar som om dom lyckades få ihop nästan mål summan :D
Det är ju en jäkla tur i detta land, att människor är så generösa och så snabba på att hjälpa till...vågar inte ens tänka på vad Dustins Olycka kunde gjort med familjens ekonomi om dom inte hade haft människor som stöttat, det lär nog bli tight ändå om man säger så!!!

Annars i helgen så har vi, lunchat med familjen då Aunt Sherry och Dave stannade över helgen, Brad lyckades rensa ut flera lådor med papper så i lördags hade vi en liten eldning :) Söndagen gick åt till promenaden, sen hem och åt lite lunch och sen massa football såklart :)

Idag blir det jobb och sen hem till ett Brad tomt hus - tur man har hundar :D

Veckan blir fullt ös med jobb och hundpromenader :)

Hade tänkt skriva mer men får sätta fart :)

Här får ni bilder från helgen istället :D


Brad och Bode redo för 5 km :)

Team Swea :)
Dom två sista bilderna har jag snott :D Från 3W sida och från Ann i Team Swea ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar