fredag 5 april 2013

Fredag....Låååång Dag :D

Fast klagar inte, har saknat mitt griniga par och sen är det ju bara Jerry på eftermiddagen :) Men är knappast hemma före 17.30 - 18 och måste åka vid 9.30 senast - ingen rast imellan utan direkt iväg mellan klienter...det är rätt stressigt faktiskt - att inte få en paus!!

Gårdagen bestod av tvätt och mer tvätt, fick ett litet snabbesök av Ansi också :) Det var himla mysigt även om det bara var en knapp halvtimme - jag skulle iväg till Kiropraktorn så hanns inte med mer...nästa gång!! Måste skärpa oss, vi bor ju så nära varandra!!! som sagt iväg till Kiropraktorn som hade lite åsikter om min lilla rygg - inte förvånande alls, hon sa till mig att jag måste isa ryggen varje dag (så det gör jag nu ) mina diskar var svullna och jag måste försöka hålla nere svullnaden för att slippa värken! Japp, bara att skärpa till mig, jag har inte isat på läääänge! Direkt därifrån till affären så nu har vi mat hemma i varje fall! Vi satt på altan i 20 graders värme med ett par kalla öl ;) Vi grillade fläskfilé och massa grönsaker - så gott!!!!!!!!!!!! Blev en lugn kväll på soffan efter det och jag höll mig vaken - inte illa!!! Gick o la mig vid 23 och somnade gott!!

Idag blir det som sagt var jobb hela dagen, sen hem och jag ska stanna o köpa hem Take n Bake pizza från Papa Murphys - blir perfekt det!!

Imorgon drar vi upp till Breckenridge, så stackars Bode får åka hem till svärisarna igen....Han är ju fortfarande sur så lär ju knappast bli bättre efter ett dygn till :D Fast just nu ligger han och gosar på mig...Brad köpte en weekend på Deca auktion och nu ska lägenheten säljas så vi har inte mycket att välja på...Dessutom är det Beer Festival där uppe i helgen så ;) Vi tar med oss Brads kollega Jill med Husbonde så det blir nog jätte trevligt!!!

Vädret idag ska bli ännu bättre än igår så får plocka fram vårkläderna - så där 24 grader varmt ska det bli - skit att man jobbar :D

Nä nu får jag sätta fart måste vika den sista tvätten och sen göra mig redo för att åka - bara att köra! Ska bli skönt med lite helg :)

Ha en fin Fredag kväll och Helg :)


21 grader varmt, kl 18....Colorado så underbart

God morgon

2 kommentarer:

  1. Oh Cia, hade missat ett inlägg och läste det nu, stackars mamma! Fy farao, är hon bättre nu? Kommer hon behöva ta sprutor? USCH vad jobbigt det är när någon blir sjuk och man är här. Kramar till ER.

    Ha det så fint i Breck, inte avis alls... mutter mutter.

    SvaraRadera
  2. Hon mår ganska så ok, skönt att veta vad som var fel mest :) Tror hon slipper sprutor, åtminstone för tillfället - blir massa piller istället och omställning i diet och annat, jobbigt men inte lika illa som sprutor i varje fall!! :) Tack vännen, skickar över en kram till mamsen :)

    Vi ska nog lyckas njuta lite i Breck, njuter lite för dig också :D:D

    SvaraRadera