torsdag 18 april 2013

Torsdag, verkar ha slutat snöa nu...men vitt och kallt är det :D

Gör mig ingenting...tänk att denna snön gjorde att Colorado gick från 70% av genomsnittlig nederbörd till över 90% - många bönder är lyckliga och många husägare kommer vara lyckliga i sommar när dom slipper bränder :) Allt för en orsak......

Igår så blev Gun Control lag nr 1 nedröstad, av både republikaner och Demokrater - alltså ingen djupare bakgrunds koll innan du köper vapen och du kan utan problem fortsätta köpa vapen på mässor och annat - en självklar rättighet här, ungefär som allemansrätten i Sverige!!! Fattar inte hur dom tänker??!!! Vad är så svårt med att inse att saker förändrats på dryga tvåhundra år?? Vapen är inte som dom var förr och folk använder dom uppenbgarligen INTE bara till jakt och för att försvara sig längre!!! Äh, så trött på denna vägran till utveckling och undrar varför dom tycker att deras rättigheter är bättre och viktigare än andra länders...Ja som arabvärlden som exempel!! Varför ska amerikanen få leva efter den gamla världens regler och rättigheter när dom tycker att andra länder ska ändra sig och passa in i ledet??!!! Äh!!!!!!!!!!!!!!!


Lånade denna från Linnéa ...



Ganska kul när man tittar på Serier som Vikings - det är där vi svenskar kommer ifrån och visst har vi vissa rester kvar i DNA´t, men resten har liksom försvunnit - Evolution - undrar om det nånsin kommer hända här :)
 
Ja ja så är det!!! Kolla Linnéas sida hon skriver det så bra :D http://linneaiusa.com/2013/04/17/shame-boatloads-of-shame/
 
Igår så var jag på lunch med farfar, trevligt! Sen åkte jag direkt till Jerry, vi fixade lite och planerade middag, jag plockade ut skräpet och sträckte en muskel i axeln när jag skulle få i dessa tunga säckar i skräp bingen....oops! Vi åkte o handlade mat, sen åkte vi hem och jag fixade middag - det var den dagen det :) Åkte hem och satt och tittade på när Brad fixade middag till oss :) Härligt!!!
 
Idag ska jag till Sura paret, sen direkt in till Denver och träffa Linda på lunch - Äntligen! Vi har inte setts på väldigt länge, känns helt absurdt!!!!! Vi brukade ses ett par gånger i veckan i varje fall, inte alltid så långa stunder men ändå...Nu går det liksom en månad i mellan....Usch!
 
Igår innan jag gick så var Bode extremt rolig....kolla dessa bilder: Vad gör han liksom???!!
 






 
 
 
 
 
 
 





Nä nu ska jag ta o gå o göra mig redoför dagen!!!!!!!!!!!
 
Ha en härlig Torsdag (kväll)  


































 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar