torsdag 4 april 2013

Torsdag "ledig" dag - ska bara tvätta 10 maskiner tvätt, handla och hinna till kiropraktorn :D

Luuuugnt .....

Tyckte jag hade tvättat undan allt innan vi åkte men tittade just på makens tvättkorg...minst 2-3 tvättar bara i den...källaren ser ut som ett bombnedslag har inträffat - kläder överallt! Så det blir att tvätta för fullt idag! Annars ska jag åka och handla, kylen är tom och till iropraktorn, vilket är ett måste då ryggen mår sådär efter att ha sovit i 3 värdelösa sängar och promenerat runt i fel typ av skor i 2 veckor :) Nä dags att börja välja kvalitet på våra hotell i framtiden, vi är för gamla för att sova dåligt :D

Gårdagen...jag kände mig verkligen helt ok tills kvällen, kl 19.30 kunde jag inte hålla ögonen öppna utan somnade på soffan...vaknade vi 22 - hur pigg som helst :) Fick kolla lite nyheter och ett avsnitt av Greys anatomy och lite Jimmy Fallon innan jag ens kunde tänka på att lägga mig - jäkla jetlag! Men ska nog va bättre ikväll! Jag åkte till Jerry och var där 12.30 - man kände hur glad han var att jag var tillbaks, så kul!! Han har ju inte haft nån annan där medans jag vart borta, tror kanske han insåg hur handikappad han är utan nån som skjutsar runt honom och kan hjälpa honom med att handla och sånt enkelt - jobbigt värre för honom, men nog nyttigt! Han var så orolig så hans fru skickade mig ett medelande bara för att kolla så jag verkligen kom :)  Ganska så trevligt faktiskt!! Cheferna skickade mig ett mail som jag bara måste dela med mig av (sånt där skryt igen )

Boy did we miss you and we are glad you are back. Did you have a nice trip? We got a new system, hence the email. Jerry did not have anyone while you were gone, so he needs you. He only wants Cia! The Guyers are doing well, I know they want and missed you. I hope you have a great day and welcome back.
Då känns det bra att komma hem :)

Jag kom dit och drog genast iväg till McDonalds, tur för jag hade inte nån lunch hemma så fick mig en lite McD fix jag med :) Sen åkte vi till Sjukhuset i Lafayette - hittar dit nu! Han skulle ha sin månads spruta i ögat....yikes!!!!!  Han har Gula Fläcken och sprutan gör att han inte förlorar synen så fort! Hans andra öga är det för sent med....Sen var vi hos fotinlägg specialisten - hans diabetes gör ju fötterna väldigt känsliga så han måste ha speciella inlägg ( tänk på sånt mamma ) Sen åkte vi och tankade och hem igen...Jag gick ut med skräpet och sen fixade jag i ordning deras middag - kom därifrån 17.20 först - då hade jag fått medelande från jobbet att jag missat att klocka ut...hm...så  nu vet jag - jag får bara betalt på schemalagd tid,vilket betyder att jag antingen får bli stenhård på när jag går eller börja fuska och gå tidigare i mellan åt!! Va fan ska dom med en klocka till om man inte får betalt för tiden man faktiskt jobbar??? Ja ja...det går ju att lösa!! :)

Jag åkte hem och maken var ju inte så pigg...så jag satte mig ute på altan i en halvtimme innan jag fixade middag till oss - ja det var altan väder :D Sen hamnade vi på soffan och ja resten vet ni ju - zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ;) Brad mådde mycket bättre idag på morgonen så förhoppningsvis var det bara en sån där 2 dagars grej! :)

Mamma skickade ett medelande om att hon fått komma hem redan på kvällen, med tabletter istället för sprutor - oj så skönt det var att höra!!!!

Min hund surar, ligger uppe på gästsängen istället för att gosa med mig idag....skithund :D Han brukar sura ett bra tag när man vart borta ett tag ;) vem säger att hundar glömmer???? Inte våran!!!

Nä nu ska jag sätta fart, slänga i en tvätt och sen ringa mamma på skype :)

Ha en fin Torsdag ( kväll ) Själv ska jag njuta av det underbara vädret imellan tvättarna och ta det ganska lugnt :D




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar