söndag 14 april 2013

Söndag morgon, redan....

Usch redan måndag imorgon igen :) Blir nog en lite lugnare vecka i varje fall, hoppas jag!

Imorgon är det Brads födelsedag, så idag ska vi åka till Orchard Shopping center, Sunglass Hut - Det blir hans födelsedagspresent, ett par nya solglasögon! En sån sak han inte går och köper själv men vill ha! Tog mig ett tag att fundera ut det hela, ingen idé att köpa några utan att han provar så han får följa med och välja! Efter det ska vi träffa svärföräldrarna på Cheeky Monk för födelsedags middag!

Innan dess blir det en promenad med Bode och ja vem vet, inget speciellt antagligen! Kanske slänger i en tvätt eller två ;) Planterar mina inomhus plantor också, det hann jag inte med igår!!

Gårdagen, vi gick på promenad, kom hem och Brad åkte ganska omågende till sin Football...Jag satte fart med städning! Gud så skönt att ha ett rent hus! Jag städade tills klockan var nästan fyra :) Sen duschade jag och sen kunde jag slappa ett tag tills Tara och Steve kom vid halv sju. Vi hade en trevlig kväll, åt gott och massa babbel! Dom gick vid halv elva och då var Brad så trött så han gick och la sig...själv så la jag mig tillrätta med Bode på soffan och kollade ett avsnitt av CSI och sen lite annat tjaffs på vanliga tv´n innan vi också gick o la oss! Trötta som vi båda är för tillfället, Brad med sin envisa förkylning och jag med för mycket jobb och skit runt omkring, så var det nog precis vad vi behövde, en hel helg med massor av sömn!!!

Förhoppningsvis åker vi till Breckenridge nästa helg så vi gör nåt kul också :)

Vi har bokat flygbiljetter till Portland i början på Juni - Kusin träff ( på Farfar sidan ) Så nu hoppas vi att Kim och Ruth kan komma också, så är kusinlistan total :D Holly och Craig väntar en liten till slutet av sommaren, så det blir liksom sista tillfället på ett tag i varje fall!! Ska bli jättekul...jag har aldrig vart i Portland och vi missade ju Dales och Chelseas bröllop i höstas så blir lite att fira dom, lite sent men.... ;) Dessutom behöver jag nog bara ta en dag ledigt ;) Känns ju sådär förstås, 10 dagar efter vi kommer tillbaks så drar jag till Sverige i så där 7 veckor :D Brad har ju inte det problemet, han har slutat skolan innan dess :) Ja ja, dom visste ju om mina årliga resplaner när dom anställde mig så ....

Nåväl så mycket mer har jag inte att berätta idag, här får ni lite bilder i varje fall :D

Ha en fin Söndag (Kväll)












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar