onsdag 10 april 2013

Så blev det tisdag också....

Gårdagen var en sån där lång dag, den gick så långsamt :D Jag åkte och jobbade vid 9.30 tog ett tag i det isiga vädret, var väldigt tacksam att jag hade Brads bil med 4-hjuls drift och inte min kassa utan nån drift alls...däcken behöver bytas ut!!!!! Jag var där på 15 minuter dock så tidig!! Jag övertalade Bob att jag skulle åka själv till affären då jag inte ville han skulle gå på den isiga marken! Detta gjorde att jag var iväg till affären och tillbaks på en halv timme :D Jag kom tillbaks, fixade brunch och skottade deras uteplats - så hundarna kunde komma ut och få gjort sina behov :D Sen sa Dorothy att hon tyckte jag skulle åka hem till min man - varpå jag säger att du vet att minimi tid är två timmar och dom kommer debitera er för det....Tystnad....Då säger jag, ja men vet du vad, jag stannar 20 minuter extra på torsdag efter jag klockat ur så blir det ju rätt i varje fall :D Nöjd!!! Helt sanslöst vad snåla en del är :)

Jag kom hem och Brad satt och skrev ett intyg till en fd kollega...man blir så förbannad! Denna killen trillade av en stege på jobbet för några år sen, slog i huvudet så illa så det var tveksamt om han skulle överleva...han piggnade till i varje fall och blev skickad på Rehab i 3 månader, för att lära sig skriva igen!!!! Tillbaks till jobbet efter 1 år kanske...han klarar inte av att jobba, allt går så långsamt och han blir frustrerad, så skolan sa att det här funkar inte! Problemet nu är att hans försäkring inte vill täcka hans sjukpension - den nya damen som har hand om hans fall säger att han var knäpp innan fallet och därför ska dom inte behöva betala!!! Helt sjukt!!! Så Brad skrev ett långt intyg med före och efter beteende m.m Hoppas verkligen att intyget hjälper, killen har ju familj att ta hand om!!! Absurdt!!!

Efter han var klar med det så läste han ut en bok han var tvungen att läsa för jobbet...medans jag gjorde Green Chili och brände DVD skivor till Svärföräldrarna! Klockan gick så långsamt vilket igår var riktigt skönt!!!

Det snöade hela dagen, men bara smått! Vinden låg på hela dagen, inte skönt att vara ute så vi spenderade mestadelen av dagen inomhus :) Bode fick en promenad på eftermiddagen men annars höll vi oss inne! Bode har fått en ny leksak av farmor ;) En Kong som man fyller med godsaker som han sen ska föröska få ut genom ett litet hål...han blir så förbannad och sitter bara o stirrar på den och skäller, sen tittar han på mig och vill jag ska hjälpa honom :D:D:D:D Se bilder nedan!

Snön ligger och det är riktigt kallt idag, -14 när jag gick upp imorgon ska temperaturen ligga på +12 :) Hur fasen går det till liksom!?!?!?!

Idag har jag pratat med båda mina syskonbarn på chatt, saknar dom!!! Tur jag ser dom till sommaren igen! Skönt dom är så stora så man kan prata ordentligt med dom!

Idag ska jag fixa lite innan det är dags för Jerry Jobb...börjar kl 12.30 idag, idag blir det att få ut allt skräp annars vet jag inte vad han har tänkt sig för kul för mig att göra :)

Nu måste jag snart fixa skräpet här hemma och sen äta frukost...måste försöka bli mer organiserad på mina lediga mornar - det är svårt att jobba som jag gör, får liksom inte tummen ur förrän det är försent :D

Ha en fin Tisdag (kväll)


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar