onsdag 2 oktober 2013

Humpday :)

Japp Onsdag även kallat :)

Jag vaknade med världens mens smärtor, varför kan dom liksom inte bara komma så där kl fyra på eftermiddagen??! Hade ju vart mycket bättre, jobba i en timme med dom och sen hem till soffan och tycka synd om sig själv?! Nä man ska behöva jobba och ha tålamod hela dagen med värk från Helvetet...Kan ju säga att nån lust har jag inte att ge mig iväg idag!

Ska försöka tvättat nån maskin eller två innan jag går också! Har hela morgonen vart inkluderad i två galna hundars lekar - nu har dom äntligen lugnat sig, för en stund i varje fall! :)

Gårdagen...

Jo jag är väldigt nöjd med min tidsplanering :) Jag kom dit kl 11 och kl 14.30 var jag i bilen på väg till kontoret! Perfekt! Jag fixade köttfärsås i crockpoten på Bison kött, Teriyaki Kyckling med grönsaker och även Kyckling med Valnötter och Basilika täcke, med rostade grönsaker bredvid ( Nåt för dig Linnéa jag skickar dig receptet ) Hann med Grönkåls salladen och städat upp innan jag gick! Perfekt utan nån större stress! Kom till kontoret exakt kl 14.45 och vid 17.15 gick jag därifrån! Lysande ju! Mötte Brad som var på väg ut med hundarna när jag körde in i området, funderade ett tag på att gå med, men var i desperat behov av att kissa och få av mig skorna - tror inte hundarna hade vart så nöjda med att behöva vänta på mig så jag lät dom gå! Brad fixade med skräpet medans jag, jo jag lagade mat såklart! Grillade en fläskfilé som jag marinerat på morgonen, lite pepparfrukter från trädgården som vi inte har en aning om vad det är för typ...Poblano? Ingen aning, dom är stora som paprikor men mycket mer styrka :) Goda var dom! Vi gjorde pommes till - middagen klar! Är väldigt mycket mindre roligt att laga mat när man redan lagat 3 måltider på dagen....Vet inte vad Brad hade för hår upp i arslet igår, tror han är frustrerad över att hans hemmafru jobbar lika mycket som honom nu för tiden och att hans: Jag kan ta ledigt på fredagen så kan vi åka till...med mitt svar: Men jag jobbar ju... :D ( Händer typ en gång i veckan )  Idag är den enda dagen som är rätt lugn för mig...jobbar ju bara Jerry så, 12-17 :) Men då ska han såklart iväg och spela Softball, idag är det dubbel match dessutom så  18.30-20.30 - han lär väl inte vara hemma före tio ikväll! Sånt stör Brad som är väldigt fast i rutiner och hur saker skall vara! Äh går över, han är nog glad idag igen :)

Problemet denna gången var: Han ska till Salt Lake för en konferens i November, så han frågade mig om vi skulle passa på att åka till Kim och Ruth, han stannar där och jag flyger hem, detta var för några veckor sen vi pratade om det! Kalas bra idé tyckte jag! Men sen kom han på att han var tvungen att åka direkt till Phoenix för en annan konferens och att vara borta två helger på raken var inte populärt!!! Men så skickade Kim mig ett sms och frågade om vi ville möta upp dom i Moab om några helger! Ja men jättekul, bara det att jag kan inte ta ledigt på Fredagen, så i mina ögon att sitta och köra 6 timmar dit och 6 timmar hem för en eftermiddag och kväll i Moab - inte riktigt så jag vill se Moab för första gången! Så detta frustrerade nog mannen en aning, att jag inte bara kan åka hur som helst! I och med att familjen kommer till jul och jag måste ta massa ledigt, så vill jag ju inte hålla på med lediga dagar hit och dit!! Dom är väldigt snälla mot mig med mina ledigheter, vilket inte är normalt i detta land - men börjar jag utnyttja det för mycket så blir det ju bara pannkaka av det hela! Så vi får nog helt enkelt kanske hoppa båda, då jag vill till Salt Lake och han till Moab :D Eller så kanske han kan åka till Moab nu och träffa sin syster med familj och jag till Salt Lake, men då kan jag ju ta en helt annan helg som passar oss alla bättre och då kanske han kan tänka sig att följa med i varje fall :D  Vi får väl se!

Hey Kim, Maybe You can invite us to Salt Lake for Thanks Indians for sharing Day :D

Ja där har vi nästa grej, Thanks Giving! Så troligtvis blir det i Grand Junction, jag tror inte att Brad har nån större lust att åka, inte jag heller för den delen! Jag kanske kan ta ledigt på fredagen men inte på Onsdagen innan, så det skulle innebära att vi åkte på torsdag, stressade dit för maten vid 13 tiden, sen lämna G.J på Fredag morgon för att åka vidare till Winter Park för vår traditionsenliga helg med Linda o Mike! Tror att vi båda hellre bara åkt till Winter Park redan på Torsdagen :D Men man får ju passa sig för att irritera familjen! Själv tycker jag ju dessutom att denna helgdag är ett rent skämt!!!! Fira att Indianer och  the White man delade mat över en eld och sen fortsatte att stjäla deras land och hålla på, dessutom verkar det ha fått nån idiotisk religiös innebörd också??!!! Va fan liksom!

Ja ja, massa skit så här på hösten!

Nä nu ska jag ta och slänga i den där första tvätten och börja göra mig redo för dagen! Jerry och jag ska äta lunch på vägen till DaVita, ska bli gott att faktiskt äta lunch i måndags och igår bestod min lunch av 1 styck Granola Bar...kanske är en bra viktminsknings metod, men tror inte det är så nyttigt :) Sen blir det hem och ta hand om skräpet och antagligen laga middag :) Fasen jag lagar alltså minst 10-12 middagar i veckan nu för tiden!!

Ni får ha en fin Onsdag ( kväll ) i varje fall!


Japp detta blir mer och mer Coopers stol, fick ta ner honom så Bode kunde få tillbaks den :D

 
En aning skillnad på storlek, lite grann som när man försöker få på sig nåt som är för litet :D




3 kommentarer:

  1. Oh skicka gärna recept!! Kolla på min blogg idag - de doughnutsen var SÅ enkla och jag kan ge dig arrowroot när vi ses så du inte behöver köpa det. URgoda - men innehåller lite socker som sagt.
    Längtar till vi ses, vill ha mer Cia i mitt liv :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag såg och har redan skrivit ner :D Tack! Jag tror dom har ArrowRoot hemma, men tack vännen du är bäst!! Som sagt, ditt namn kommer med i kokboken när jag släpper den ;) Längtar också, behöver definitivt lite mer goa Linnéa i mitt liv också :)

      Radera