Follow by Email

tisdag 22 oktober 2013

Tisdag morgon och japp då var det dags igen...

Matlagning deluxe....Fast idag blir det mer marinering av saker inför torsdagens maraton :) Ska bara hinna göra Köttbullar, Curried greens, efterrätt och marinera 3 olika typer av kött med olika från scratch marinader - piece of cake...eller??! Det är ju inte antalet saker jag ska göra utan det faktumet att jag måste åka kl 14.30 för att hinna till kontoret och jobba där och inte kan var på plats förrän 11  :) Ger en liksom inga felmarginaler om man säger så!! Äh idag är faktiskt en av dom bättre dagarna, tidsmässigt - borde inte vara några problem!

Gårdagen var en sån där dag när jag insåg att om jag bara gjorde saker lite annorlunda så skulle jag hinna med så mycket mer...Inte bra!!!!!! Jag hade ju ett leveransfönster från IKEA mellan 8.30-12.30 så klockan 8 hoppade jag in i duschen och gjorde mig helt enkelt redo för dagen...sen började förflytta saker från gamla garderoben till nya...kl 9.40 ringer Ikea och säger att dom kommer om ca 30 minuter - kalas! Öppnade garagedörren och började fixa färdigt en bra plats för byrån och sen plocka in skor som har stått där, hittade en sån där glans skoputs grej...så putsade upp 3 par skor och bar upp dom till nya garderoben! Sen kom dom och levererade vår byrå. Efter det hade jag ju 1.5 timme kvar innan jag var tvungen att gå! Så jag fixade lite till med garderoben, sen lekte jag med hundar i 45 minuter innan jag fick snygga till mig lite till och ge mig iväg...Kom till Jerry vid 12.15 och drog iväg och hämtade upp lite McDonalds - Han ville prova deras nya Mighty Wings. Kom tillbaks och vi åt lite, sen fixade jag lite med skräp och annat, innan jag drog iväg till Target för lite småsaker ( passade på att köpa ett koppel och lite Halloween utstyrsel...till hundarna ;)  ) Tillbaks och fixade först en Körsbärspaj och sen fisk till middag...sen var det dags att åka hem! Jerry var på hyfsat humör så dagen gick ganska smidigt :)

Kom hem och Brad hade just kommit hem så vi tog en gemensam promenad med hundarna, fixade lite rester till middag och sen var det lite hockey på tv, blandat med lite football - när Brad somnade, klockan 20 så snodde jag fjärrkontrollen och såg förra veckans Greys och sen CSI :D Han borde vara aspigg idag...knappast troligt !!! Så min teori blir mer och mer ett faktum! Så ju mer man sover desto tröttare blir man!!! Och Jo jag vet att alla har olika sömnbehov och Jag är själv svintrött på kvällarna, mycket tröttare än jag nånsin vart förut - men jag är helt övertygad om att det beror på att jag sover fler timmar?!?!?! Vad tror ni??? Brad är ju som en helt annan människa när han är ledig, vaken senare, han är pigg och glad, vi har mycket roligare och han sover mindre!! Så nu för tiden... jag kommer hem vid 17.30 tidigast, kl 19.30 har vi ätit och en halvtimme senare så sover han...det är ju en jäkla tur man bara har hundar och inga barn om man säger så! Själv går jag upp en timme efter honom och går och lägger mig 2-3 timmar efter honom och jag är jäkligt mycket piggare än vad han är - dock fortfarande mycket tröttare än vad jag nånsin vart tidigare i livet!! Hur mycket sömn får Ni per natt?? Jag sover ca 7 timmar, hemma i Sverige när jag jobbade så där 10 timmar om dagen så sov jag kanske 5,5 - 6,5 timmar och var hur mycket piggare som helst på kvällarna!!! Kanske jag får mer skönhets sömn ( tycker nog jag är par strå vassare, hahahahaha ;) ) Men jag är ärligt talat hellre pigg än snygg om det är fallet !!!

Ge mig lite input på vad ni tycker om det här med sömn!!!!

Idag ska jag i varje fall göra mig redo, äta en ordentlig frukost, då jag troligtvis bara slänger i mig en halv matbit och/eller en Granola bar....Sätta igång Crockpoten med middag, koka upp köttfärs jag glömde frysa - hundarna kan få lite extra protein ett tag ;) Leka med hundarna så dom är trötta när jag går och sen iväg till Dr G

Ni får ha en fin Tisdag (kväll)


Mitt fantastiska träd som jag ser när jag sitter vid datorn...


Min röda paprika som jag snart ska äta upp :D

Nya garderoben :)
Så här har vi det på kvällarna....

God morgon himmel...

Cooper redo för lite lek :)


Hihihihi, hund kostymer :D


4 kommentarer:

 1. Svårt det där, jag behöver mindre sömn om jag äter Paleo - stor skillnad (jag veeet att du är trött på att höra om detta nu.. hehe) Men sömnen är djupare och jag vaknar pigg även med färre timmar. Äter jag dåligt, motionerar dåligt etc så behöver jag mer timmar sömn och är fortfarande trött när jag vaknar. Tycker faktiskt du ska skicka iväg honom till doktorn... han verkar onormalt trött och det påverkar ju faktiskt hans och ditt liv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försöker laga bra mat även om det inte nånsin kommer bli så strikt som Paleo...men det följer definitivt tallriksmodellen ( Ja det är så långt jag sträcker mig ;) ) Ingen av oss äter direkt nåt socker ändå, och Brad äter sällan bröd så han är nog mer Paleo än jag ;) Han är precis som väldigt många andra av mina vänners män här borta, så dom tycker inte ens det är konstigt...jag är för svensk :D Jag tror bara att hans jobb gör honom frustrerad och trött! Dessutom är han nog inte byggd för att gå upp kl 5 :D Fast du har rätt, med motionen i hans fall! När han motionerar mycket blir han piggare!! Igår så somnade han nog inte förrän 21.30 :D

   Radera
 2. Äter han medicin av något slag? Caseys medicin har som sido effekt att man blir trött... såå irriterande att han vill ta naps hela tiden. Samma sak om han dricker öl, han blir SJUKT trött av öl.

  SvaraRadera