torsdag 10 oktober 2013

Torsdag, japp veckorna går fort...

Happy Hour blev inställt igår igen, tjejerna satt fast i möten så vi får planera om...Lika bra så ingen känner sig stressad tycker jag! Men nu ska vi hitta en ny dag :D

Jag fryser här inne idag, kanske dags att köra igång öppna spisen igen :) 17 grader inne känns lite väl kyligt, eller?! Hur varmt har ni det inne? Ska visst bli svinkallt igen med förhoppningsvis bara regn, ingen snö...kanske kanske jag får hämta massa tidningar och ta in mina peppar plantor i Skjulet? Man kan visst göra så med tomater, undrar om det funkar med Peppar/paprikor?! Eller så kanske jag bara hämtar mina filtar igen och bäddar in dom fint där under :D Dom behöver liiiiite mer tid!!!! Nä fan, jag tror jag får gå ut i skjulet, hämta krukor och plantera plantorna där i och ta in dom....Vill inte dom ska döööööööö - så som jag tagit hand om dom i flera månader!!!!!!!!! Det får bli mitt projekt innan jag måste dra iväg idag - får helt enkelt sätta fart!

Idag blir det mega matlagning hos Dr G igen, 3 måltider och massa tillbehörs rätter! Hon vill ha lite extra saker gjort så det blir väl en ganska lång dag men med mycket mindre stress än i tisdags, måste ju inte gå en viss tid ! Måste även göra en plan för matlagningen i nästa vecka också, tänkte det att jag gör det medans jag äter nåt idag och nåt blir färdigt i ugnen :)

Jerry var så där spydig som han kan vara ibland...Han vill ha en speciell typ av glass, jag försökte hitta den i fredags på Target utan tur men igår hittade jag den på King Soopers - så säger jag! Det var bara Kings eget märke som hade den här också, dom måste slutat göra den - Svar: Den jag köper på Target är inte Kings Soopers märke...Nä men jag sa ju att den inte fanns på Target och jag bad dom kolla upp det åt mig!! Allright, whatever You win, Goodbye!!! Så vinkar han i väg en samtidigt så där riktigt otrevligt - Så jävla tyken så det finns inte - tur man har ett tålamod som en ängel, vanligtvis :D I vilket fall som helst så blev Happy hour inställd precis i samma veva jag skulle gå så jag åkte hem istället! Vi gick på promenad tillsammans innan Brad åkte iväg till sin Softball! Han var inte hemma förrän nio igen så jag hann kolla på ett avsnitt av Greys anatomy och ett halvt av CSI, resten såg jag när Brad gått o lagt sig!

Idag ska jag åka tidigt och iväg till affären, sen laga mat, laga mer mat och lite till sen hem och titta på när min man lagar Köttfärslimpa :) Jag skickade honom ett mail igår och sa det att: Jo i och med att min middag igår inte dög och jag är helt uttorkad på idéer, då jag lagar mat till alla andra varje dag - kan inte du komma på nåt att göra på Torsdag istället :) Funkade uppenbarligen!

Nä nu ska jag ta på mig en varmare tröja och gå ut och fixa mina plantor! Sen en tvätt, sen duscha och sen iväg!!!!!!!!

Ha en fin Torsdag (kväll)










Jag kan inte välja bilder så se det som en video i stillbilds format :D

Hur han får in allt genom hunddörren, begriper jag inte :D





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar