måndag 14 oktober 2013

Måndag igen...

Denna helgen hade jag behövt att den var mycket längre men men...

Bestämde mig för att hoppa Senior Center idag, dom får klara sig! Jag måste åka till Veterinären för att plocka upp Hundarnas mediciner och försöka se till att Bode håller sig still, kan säga att för varje dag blir han mer lik sig själv och då sitter man inte stilla nåt nämnvärt! Ska proppa i honom smärtstillande innan jag går vid 12, det kommer få honom att hålla sig lugnare plus att Cooper får ju vara i sin kennel - hjälper ju en aning!

Så idag ska åtminstone Bode börja på sin 2 veckors antibiotika kur för ?! Jag ska fråga dom - Brad blev så uppe i faktumet att han skulle få medicin så han hörde inte vad dom sa det var förutom att det kom från Cooper! Jag antar dom båda får medicin, men Brad hörde inte det heller :D Så får åka i tid så jag kan fråga dom och se till att båda blir friska! Både jag och Brad har vart helt slut hela helgen, oroliga, stressade över att försöka hålla dom lugna vilket är så gott som omöjligt :) Bode får inte sin vanliga mat och inga godsaker - detta gör honom riktigt sur, den vanliga maten är väl ok med tanke på att han får ris och kött istället men godsakerna :) Hoppas att ett par dagar med antibiotika får honom helt som vanligt igen :)

Så helgen blev inte alls så avslappnande som vi hoppats - Men men, nästa helg hoppas vi allt blir som vanligt igen :)

Jag har fullt upp med jobb som vanligt men det är väl egentligen det som jag måste göra! Brad har lite sport och annat men annars är det en sån där vecka när ingen av oss MÅSTE iväg nånstans!

Nä nu måste jag äta lite frukost, gå och duscha och iväg till Veterinären!

Ha en fin Måndag (kväll)

Så här fint är det där vi promenerar på helgerna just nu :D

Va!!! Vad menar du? Är det fortfarande inte ok att leka i den här, fastän du tagit bort blommorna???!!!




Så här gott ligger vi idag på morgonen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar