tisdag 1 oktober 2013

Trööööötttttt är jag och det är bara tisdag :)

Ja riktigt jäkla trött! Så där så man bara känner att en veckas ledigt hade vart väldigt skönt :D Men nä, det går ju inte!

Nä idag är det dags för matlagning deluxe och sen direkt iväg till Thrive och jobba där! Fullt ös, tack o lov kan jag komma in och börja laga mat lite tidigare idag, så kl 11 tänkte jag sätta fart, sen måste jag vara på kontoret kl 14.45 så 14.30 måste jag senast lämna huset! Bör väl vara hemma till 18 i varje fall! Idag blir det 3 maträtter och förhoppningsvis en sallad - Spaghetti Squash med köttfärssås, Kyckling Teriyaki, och en kyckling med Valnötter och basilika! Gina har redan gjort ris så ett mindre projekt att lösa, måste ju vara två olika typer av ris :)

Igår lämnade jag huset kl 10.15 och var hemma 22.40 - Lång jäkla dag! Mötet var trevligt men jag var alldeles för trött för att ens orka tänka, än mindre prata så mycket viktigt blev mest fniss prat :D Seniorcenter är alltid trevligt men stressigt när man måste sticka direkt därifrån till Jerry, igår åt jag en styck Granola Bar till lunch och sen en sallad hemma hos Gun...Inte så bra matvanor för tillfället, har ingen aning om vad jag ska hitta på till lunch idag?? Granola Bars? Inte så man har lust att äta när man står och lagar ett antal mål mat till nån annan :D Förstår att kockar inte äter så bra, dom småäter väl och smakar på allt över hela dagen, kanske det jag ska göra också :) Gårdagen var annars helt ok, Jerry var på gott humör, jag fixade kyckling, Thai modell, till middag åt dom, men har en känsla av att det är detsamma som att man skulle gett mormor o morfar Pizza - Inte bra helt enkelt men vi får väl se imorgon!

Jag hade tänkt att säga till på S.C att jag inte kan fortsätta på måndagar...det slutade med att jag sa att jag kan bara komma varannan måndag, helt omöjligt ju :D Så nu har jag i varje fall varannan måndag morgon ledig!

Nä nu ska jag ta och gå ut och plocka lite Jalapeños sen äta frukost, ta en dusch och sen ge mig iväg!

Så mycket annat hände inte igår så inte mycket att berätta :D

Ha en fin Tisdag (kväll)

Hum, tog inte ens några bilder igår...Men här är en på mina små "änglar" som äntligen är lite trötta, ni ser även min före detta toffel :D Valpfan...









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar