tisdag 12 februari 2013

Ja men tisdag också...

Igår så åkte jag till Seniorcenter och jobbade, fick berätta för alla att Theresa gått bort. Vanligtvis vet dom där innan nån annan, men Theresa var inte så aktiv där på några år, innan jag började ta med henne dit...Hennes vänner som hon hängt med på luncherna visste inte innan igår...Sorgligt! Det är på nåt sätt som att när nån dör så tänker dom genast att kanske det är deras tur nästa gång, vilket inte är helt otroligt!!!

Efter seniorcenter så åkte jag till Target och handlade lite, sen till Kohl´s och betalade vår räkning, med check! Helt absurdt :D Min 5:e eller 6:e check jag skrivit i mitt liv...vet inte hur man skriver på dom, så rätt komiskt när snubben i kassan säger: Ja så här har jag inte sett det skrivet förut men det bör ju funka och skrattar och man själv svarar att jo detta är min 5:e check jag nånsin skrivit och frågan tillbaks, har du aldrig haft bankkonto förut?? Hahahaha, jo men i Sverige slutade vi använda checkar på 80 talet :D:D:D:D:D Va??!!! Så konstigt....mmmmmm

Jag åkte hem och satte igång crockpoten, fläskfilé med massa grönsaker, massa vitlök och annat smarrigt som kan hjälpa en sjukling bli frisk :) Efter jag satt gång crockpoten så satte jag mig med SWEA saker, medlemslistorna måste ju uppdateras och sen pillade jag lite med MG jobbet...blev inte så mycket MG så det får bli mer fokus på det idag :)

Sjuklingen kom hem, sååå dålig!!! Jag sa det att låt mig ta Bode på promenad så kan du lägga dig under filten och han svarar Ja - då vet man han är dålig! Kom tillbaks efter en så där 35 minuter, då låg han under filten med en mugg Hot Toddy :) Sen så fixade jag honom en till Hot Toddy, sprang och värmde upp när den kallnade, sen serverade jag honom flupills och han tog dom - Jösses!!! Serverade honom till och med mat i soffan och tog undan hans tallrik efteråt - En riktigt bortskämd sjukling var han! Halv nio gick han och la sig...men inte var han bättre när han vaknade i morse inte - men till jobbet gick han! Känner själv att jag har snuva på gång, hoppas inte jag blir lika kass som Brad, han har ju mest ont i halsen och hostar...tar mycket hellre en vanlig förkylning :) Håller tummarna!!!!!!

Idag blir det jobb, gamlingar först och sen MG - måste få färdigt del ett så jag kan börja med del två :D Härligt med lite jobb för hjärnan :) Vet inte vad för hälsomat jag ska hitta på idag - massa grönt och vitlök idag igen - men vad?!?!?!!? Tips är välkomna :)

Nä nu ska jag gå och äta en hälsosam frukost, allt för att kämpa bort sjukan - våfflor med färska hallon :D

Sen bara sätta fart igen :)

Ha en fin Tisdag ( kväll) och Semmeldag, själv tycker jag inte ens om semlor så inget jag saknar här borta :D :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar